Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

ASG MIX 18+

 
 Instruktører
Mads Grout, Rolf Geesink,
Mathias Haastrup Jørgensen,
Nina Marie Kvist Gislinge,
Line Sams Troelsen
 Udtagelse Nej
 Træningsdag Torsdag
 Træningstid 20-22
 Træningssted DGI-huset
 Opstartsdato1/9-20
 Slutdato30/4-21
 Antal prøvetræninger3
Se Facebook begivenhederne for prøvetræningerne her: ASG Mix 18+ - Fortræninger
Tager holdet til landsstævne sammen? Ja, hvis der er stemning for det
 
 

ASG Mix 18+ er et hold for dig, som gerne vil udvikle sig som gymnast inden for grundgymnastik gennem sæsonen, hvad enten du er springer eller rytmer.

Holdet er for dig som både har dyrket gymnastik før, men som også gerne vil igang igen efter nogle års pause. Du elsker det fællesskab der er ved gymnastikken og du vil gerne bidrage til det sociale på holdet uden for træningerne. Du kommer for at udvikle dig, få sved på panden og et smil på læben.

Vi er et opvisningshold og det forventes derfor, at du deltager i de 4 (5 for rytmer) planlagte opvisninger. 

Forventede antal opvisninger

5 planlagte opvisninger:

- ASG Light

- ASGs forårsopvisning

- DGIs forårsopvisning

- Dejbjerglund stævne

- For rytmer: pigeaften

Men vi er åbne over for flere opvisninger

Forventet deltagelse ved stævner

Dejbjerglund stævne

Landsstævne, hvis holdet ønsker det

Forventede udgifter

Der betales 1000 kr. til en holdkonto. Det er valgfrit om man vil betale hele beløbet ad én omgang eller delt i to rater. Vælger man at betale i to rater er betalingsfristen 1. oktober for første rate og 1. november for anden rate.

Pengene går til tøj (inkl. holdtrøje), redskaber og tilmelding til Dejbjerglund Stævne.

Evt. overskud fra holdkontoen refunderes i slutningen af sæsonen.

Fester og evt. Landsstævne betales udover holdkontoen

Ekstra træning

Efterår: 7/11 – Gudenådalens efterskole

Forår: afventer men måske 31/1 eller 7/2

Turister

Turister er velkomne, såfremt de ikke tager pladser fra helårs gymnaster

Instruktør CV 

 
 Rolf:

Jeg har undervist diverse 10-14 hold, samt er dette min anden sæson som træner på Mix18+. Jeg har tidligere været aktiv gymnast på Aarhus Aspiranthold og nogle hold hos ASG.

Jeg brænder for at kunne udvikle gymnaster både de øvede og de letøvede. Jeg går op i, at der skal være plads til hvert enkelt gymnast uanset om man er kommet for at udvikle sig som gymnast eller om man med på grund af det sociale.

 Mads:

Har undervist fra 5 år og helt op til junior hold i DGI regi og dette er min anden sæson som træner på Mix18+. De sidste 5 sæsoner har jeg gået på Aarhus Aspiranthold samt trænings/teknik hold hos AGF og ASG.

Jeg brænder for at rykke niveau og have det sjovt samtidig. Udover det er jeg stor fortaler for god styrketræning både til udvikling såvel som skadesforebyggelse.

 

Nina:

Underviste ASG Mix 18+ på rytme-siden sidste sæson. Jeg brænder for at udvikle gymnaster inden for grund gymnastikken, og glæden ved at dyrke gymnastik. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig en del af holdet, og går derfor også meget op i det sociale aspekt ved gymnastikken. Jeg glæder mig til at planlægge fede træninger, som ender ud i et fedt opvisningsprogram. Jeg har altid gået til gymnastik, og siden jeg er flyttet til Aarhus har jeg gået på DGIs Aspiranthold, ASG Classic og udtagede hold som AGF Øvede Piger 2 og ASG Kinesis

 Line:

Har undervist mange hold i Himmerland herunder mange rytmehold i alle niveauer og aldre. Jeg brænder for at et hold med lyst til gymnastikken og en glæde og lyst til at udvikle sig gennem hele sæsonen. Det er vigtigt at alle føler sig hjemme og godt tilpas, så skal træning nok blive en af ugens højdepunkter. Glæder mig til at få en fed sæson med en masse gymnastik og sved på panden.

Jeg har selv gået til gymnastik siden jeg var 3 år og de seneste år på mange udtagede rytmehold og DGI hold som AGF Øvede Piger 1, Kinesis og Kvik Øvede piger.