Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Generelle spørgsmål

 

Hvordan kan jeg komme med forslag til nye hold?

Skriv til ASG-kontoret på asg@asg.dk.

Kan man både gå til svømning, badminton, agility og gymnastik?

ASG-kortet giver kun adgang til Gymnastik og Fitnesshold. Information om de øvrige idrætsgrene kan du få gennem AUS, 86128512 eller på www.aus.dk.

Gider I at sende et program?

Hvis man ønsker et program, henviser vi til fanen Hold, hvor man kan tilpasse søgningen efter specifikke hold. Yderligere information om de enkelte hold kan findes under hhv. Gymnastik og Fitness.

Hvor køber man medlemskort?

Du køber dit medlemskort her på vores hjemmeside. Kontakt kontoret på asg@asg.dk , hvis du har spørgsmål eller problemer.

Kan jeg få penge tilbage for mit medlemskab, hvis et hold lukker eller hvis jeg brækker et ben?

Nej, når man køber medlemskab i ASG, er det til hele ASG og ikke kun til ét specifikt hold. Dvs. at hvis et hold lukker, er der INGEN returret på medlemskort. Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet uden varsel. Hvis du bliver alvorligt skadet, kan vi desværre heller ikke refundere dit medlemskab.

Skal mit medlemskort stemples?

Nej, medlemskortet er nu digitalt og skal ikke stemples. Medlemskortet finder du i appen Klubmodul ved at anvende det login du har oprettet ved køb af medlemsskabet.

Skal jeg altid have mit medlemskort med til træning?

Ja, der er medlemskort kontrol ved hver træning. Medbring derfor ALTID dit medlemskort, da du afvises fra holdene, hvis du ikke fremviser gyldigt medlemskort. Der er INGEN undskyldninger!

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål overhovedet, er du velkommen til at kontakt os på asg@asg.dk, så vil vi svare tilbage hurtigst muligt.