Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Køb af medlemskort

Hvordan får jeg mit medlemskort?

Dit medlemskort er digitalt og findes i appen Klubmodul. Her logger du ind med de profiloplysninger du har oprettet dig med ved køb af dit medlemskab.

Jeg har ikke et betalingskort der kan anvendes på hjemmesiden, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har et betalingskort der kan anvendes på hjemmesiden skal du kontakte vores kontoransvarlige på asg@asg.dk, som vil hjælpe dig med at tilmelde dig et hold som betales ved bankoverførsel.

Jeg prøver at købe et medlemskort, men der sker ikke noget, når jeg indtaster mine kontaktoplysninger m.v.. Hvad gør jeg?

Du har sandsynligvis været medlem af ASG før, og dit brugernavn (der som udgangspunkt er din email-adresse) vil derfor være optaget. Prøv derfor at logge ind først ved at indtaste din email-adresse som brugernavn. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, kan den blive sendt til din mail ved at du trykker på "Glemt din adgangskode?" ved login feltet. Hvis det ikke fungerer, så send en mail til asg@asg.dk , og vi kan hjælpe dig med at lave en ny adgangskode. Når du er blevet logget ind, kan du herefter foretage dit køb.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål overhovedet, er du velkommen til at kontakt os på asg@asg.dk, så vil vi svare tilbage hurtigst muligt.