Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Køb af medlemskort


Jeg har mistet mit kort, kan jeg få et nyt?

Ja, du skal logge ind med dit medlems login her på hjemmesiden og så trykke på fanen "Udskriv dit medlemskort". Så kan du printe en ny udgave af dit medlemskort ud. For at medlemskortet er gyldigt skal du sørge for at få det stemplet til træning af din træner. Træneren kan også give dig et nyt lamineringskort.

Skal mit medlemskort stemples?

Ja, du skal have dit medlemskort stemplet af en træner for at medlemskortet er gyldigt. Sørg for at din træner stempler medlemskortet første gang du er til træning efter have købt medlemskortet.

Hvorfor kan jeg ikke printe mit medlemskort ud?

Din betaling er formentlig ikke blevet godkendt endnu. Hvis du har betalt med Dankort, skyldes det, at PBS ikke har godkendt din betaling endnu. Hvis du har betalt via bankoverførsel, har vi ikke registreret indbetalingen på vores konto endnu. Hvis dit kort ikke er blevet aktivt inden for et par dage, er du velkommen til at kontakte os på asg@asg.dk

Når jeg printer mit medlemskort ud, ser det helt forkert ud. Hvad gør jeg?

Hvis dit medlemskort ser forkert ud, når du har printet det ud, skyldes det formentlig printerindstillingerne på din computer. Prøv i så fald en anden printer. Alternativt skyldes problemet at din internetbrowser er en ældre udgave. Prøv i så fald at opdatere den. Hvis du stadig har problemer, er du velkommen til at skrive til asg@asg.dk , så kan vi sende dit medlemskort til dig som pdf-fil (som du kan printe ud i stedet).

Jeg prøver at købe et medlemskort, men der sker ikke noget, når jeg indtaster mine kontaktoplysninger m.v.. Hvad gør jeg?

Du har sandsynligvis været medlem af ASG før, og dit brugernavn (der som udgangspunkt er din email-adresse) vil derfor være optaget. Prøv derfor at logge ind først ved at indtaste din email-adresse som brugernavn. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, kan den blive sendt til din mail ved at du trykker på "Glemt din adgangskode?" ved login feltet. Hvis det ikke fungerer, så send en mail til asg@asg.dk , og vi kan hjælpe dig med at lave en ny adgangskode. Når du er blevet logget ind, kan du herefter foretage dit køb.

Hvordan printer jeg mit medlemskort?

Log ind med dit brugernavn og password i login-feltet til venstre. Når du er blevet logget ind, kan du printe dit medlemskort ud ved at trykke på "Udskriv dit medlemskort" i menuen til venstre. Følg herefter instruktionerne på skærmen.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål overhovedet, er du velkommen til at kontakt os, så vil vi svare tilbage hurtigst muligt.