Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

ASG MIX 18+

 

Instruktør

Lotte Iversen, Nina Maria Kvist Gisling, Mads Grout og Rolf Geessink

Udtagelse

Nej

Aldersgrænse

18+

Træningsdag

Torsdag

Træningstid

20.00-22.00

Træningssted

DGI-Huset

Opstartsdato

05-09-2019 (uge 36)

Slutdato

30-04-2020 (uge 18)

Antal prøvetræninger

3 prøvetræninger 


ASG Mix 18+ er et hold for dig, som gerne vil udvikle dig som gymnast gennem sæsonen, men som også gerne vil gå på et socialt hold.

Holdet er for dig som både har dyrket gymnastik før, men som også gerne vil i gang igen efter nogle års pause. Du elsker det fællesskab der er ved gymnastikken og du vil gerne bidrage til det sociale på holdet. Du kommer for at udvikle dig, få sved på panden og et smil på læben.


Opvisninger

Vi forventer 3 opvisninger og er åbne overfor flere opvisninger

 

Udgifter udover kontingent

Samlet 1.125 kr som dækker over dragt, stævner og fester, hvoraf nogle af udgifterne betales løbende.

Instruktørerne

 

Mads:

Har undervist fra 5 år og helt op til junior hold i DGI regi. De sidste 4 sæsoner har jeg gået på Aarhus Aspiranthold samt trænings/teknik hold hos AGF og ASG.

Jeg brænder for at rykke niveau og have det sjovt samtidig. Udover det er jeg stor fortaler for god styrketræning både til udvikling såvel som skadesforebyggelse.

 

Rolf:

Har undervist diverse 10-14 hold. De sidste tre sæsoner har jeg været aktiv som gymnast på Aarhus Aspiranthold samt nogle hold hos ASG.

Jeg brænder for at kunne udvikle gymnaster både de øvede og de letøvede. Jeg går op i at der skal være plads til hver enkelt gymnast uanset om er kommet for at udvikle sig som gymnast eller om man med på grund af det sociale.

 

Lotte:

Har undervist 10-14 hold før, men aldrig 18+ hold. Sidste sæson gik jeg på AGF øvede piger 1. Jeg brænder for det fællesskab der opstår ved gymnastikken og elsker det kick det giver, når man lærer eller lærer andre noget nyt. Som instruktør glæder jeg mig til, at kunne rykke hver enkel gymnast og få dem til at føle at de bliver set.

 

Nina:

Har ikke undervist hold før. Har selv gået på Kinesis og AGF øvede piger 2 sidste sæson. Jeg brænder for at udvikle gymnaster og glæden ved gymnastikken. Jeg glæder mig til at have det fedeste opvisningsprogram og være instruktør for første gang.


  
Forklaring til niveauskala finde her