Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig
ASG Modern 
 
Instruktører Nanna Juul-Olsen
Udtagelse Ja
Aldersgrænse   18+
Træningsdag Mandag
Træningstid 17.30-19.30
TræningsstedKatrinebjerg Skolen 
Opstartsdato 27/08/2018 (uge 35)
Slutdato29/04/2019 (uge 18)
Antal prøvetræninger

2 prøvetræninger 27/8 og 3/9

Udtagelsesdato, tid og sted:Søndag den 09/09-18 kl. 12-16 på Katrinebjergskolen

ASG Modern er et rytmehold for både drenge og piger (18+). Jeg har fokus på, at hver enkelt gymnast skal finde sit personlige udtryk samt bevægelses mønster. Vi er alle forskellige, også på den måde vi bevæger os på - og det er der plads til hos mig. Jeg er meget inspireret af den moderne dans, som derfor vil fylde meget i undervisningen. Træningerne vil både bestå af moderne dans og klassisk gymnastik. Du vil opleve de to genre i et skønt miks, hvor du har mulighed for at prøve nye bevægelser. Planen er, at vi også kommer til at beskæftige os med hip hop i løbet af sæsonen. 

Sammen kommer vi til at lave et show der sparker r**! Det bliver anderledes og seværdigt og kommer til at fylde en hel del i den daglige træning. Det vil opvarmningen og den tekniske træning også gøre - fordelingen bliver ca. 50/50 opvarmning/show til hver træning.

Forventningerne til dig som gymnast er derfor, at du kommer til hver træning, hvor du er til stede og deltager aktivt i undervisningen. Der er plads til afbud, men jeg forventer, at du er åben og ærlig over årsagen. Jeg er meget forstående ;).

Fysisk træning vil IKKE have stor fokus. Styrke, kondition og smidighed er noget jeg forventer, at du holder ved lige derhjemme. Jeg vil fokusere på at udvikle dig som bevæger - så mød op til fortræninger og glæd dig til at mærke ASG Modern!

 
Niveauskala
 
Forklaring til niveauskala findes her