Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig
Classic
 
Instruktører Emilie Kirkeskov Andersen og Rikke Søndergaard Jørgensen
Udtagelse Nej 
Træningsdag Tirsdag 
Træningstid 20.00-22.00
TræningsstedSektion for Idræt
Opstartsdato 03-09-2018 (uge 36)
Slutdato28-04-2019 (uge 18)
Antal prøvetræninger

3 prøvetræninger 

 

Classic er for dig, der har lyst til at udvikle dig endnu mere indenfor gymnastikken, samt have nogle sjove og svedige træninger.

Vores primære mål er, at udfordre og udvikle den enkelte gymnast med forskellige stilarter indenfor den rytmiske gymnastik og grund-gymnastikken. Vi vil dermed forsøge at variere træningerne og have fokus på, at den enkelte gymnast har mulighed for, at udvikle sig i sit eget tempo.

Vi forventer en glad og parat atmosfære samt, at gymnasterne yder deres bedste, for at få det meste ud af undervisningen. Som gymnaster kan I også forvente sved på panden med fysiske hårde sekvenser og høj puls.

Vi forventer endvidere at gymnasterne engagerer sig i det sociale, så vi kan få en masse sjove og hyggelige træninger.


Turister er velkommen på holdet.


Udgifterne på holdet vil gå til, opvisningstøj/træningstøj, redskaber, eventuelle stævner og sociale arrangementer. Det vil blive betalt af flere rater. 


Eventuelt Dejbjerglundstævne eller Megamix - meldes ud senere.


ASG’s lokalopvisning og opvisning i DGI. Muligvis flere, som oplyses senere. 

 

Instruktør CV 

Jeg hedder Rikke, jeg har lavet gymnastik hele mit liv og trænet hold så længe jeg kan huske. De seneste år har jeg gået på rephold og her i foråret 2019 har jeg danset rundt på gymnastikhøjskolen i Ollerup. Mit semester på ollerup har givet mig endnu mere blod på tanden indenfor gymnastik og jeg kan ikke vente med at dele ud af min erfaring og forhåbentlig inspirere og udfordre Jer. Jeg glæder mig til at svede, grine og bare få lavet en masse lækker og forskelligt gymnastik med Jer i den kommende sæson. 


Jeg hedder Emilie og jeg er 21 år gammel, født og opvokset i Aarhus. Jeg har hele mit liv lavet gymnastik, og også undervist børn i alle aldre gennem 9 år. Indtil jeg startede på Ollerup Foråret 2019 har jeg lavet rigtig meget Teamgym på højt niveau i TGA. Her har rytme- og seriedelen altid sagt mig meget, og da små-skavankerne gennem årene begyndte at melde sig, besluttede jeg at hoppe over til rytmegymnastikken - og hvilken beslutning! Jeg elsker det!

Jeg glæder mig helt vildt til at lære jer at kende, give den gas, svede og til at vi alle på holdet udvikler os i en eller anden grad.

jeg håber jeg kan være med til at give jer en dejlig og udfordrende oplevelse af gymnastikken!


Forklaring på niveauskalaen findes her.