Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig
Hold ud 
 
Instruktører Andrea Lodahl Ahle og Pernille Jensen 
Udtagelse Nej 
Træningsdag Tirsdag 
Træningstid 20:00-22:00
TræningsstedMarselisborg Gymnastik Center
Opstartsdato 04/09-2018 (uge 36)
Slutdato30/04-2019 (uge 18)
Antal prøvetræninger

3 prøvetræninger 

 

Hold Ud er et letøvet/øvet 18+ hold uden udtagelse. Holdet er for dig som gerne vil udfordres grundgymnastisk og samtidig få inspiration fra andre dansestilarter og måder at bevæge sig på, så du bliver en mere alsidig gymnast med et større personligt udtryk. Til træningerne kommer vi bl.a. til at arbejde med grundteknik, sekvenser både til brug i træninger og til opvisningen, improvisation og udtryk mm.

Som trænere fokuserer vi på at dygtiggøre vores gymnaster, samtidig med at vi vægter et godt socialt fællesskab - Så hvis du er interesseret i komme til nogle fede træninger hvor du kan glemme resten af hverdagens trummerum, så er Hold Ud måske noget for dig. Vi har tre prøvetræninger og derefter er det først til mølle ift. tilmelding.

Om os:

Vi er to piger på 21 år. Vi kender hinanden fra gymnastikhøjskolen i Ollerup F18, hvor vi hver især har gået på højskolens rytmelinje. Vi er skøre af natur og det vil forhåbentligvis smitte af på vores undervisning, så vi får det sjovt selvom vi skal svede og knokle.

Vi glæder os til at se jer!

- Andrea og Pernille

 
Niveauskala
 
Forklaring til niveauskalaen findes her