Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig
ASG MIX, 23+
Instruktører Kristina Frøkjær, Mette Wrang Andersen, Kristian Jensen og Christian Bejlegaard Thomsen
Træningsdag Mandag
Træningstid 20.00-22.00
TræningsstedDGI Huset, Springhal og Rytmehallen
Opstartsdato
26-08-2019 (uge 35)
Slutdato27-04-2020 (uge 18)
Antal prøvetræninger

3 prøvetræninger

 

ASG Mix23+ er holdet for dig, der ELSKER at være social, mens du udfordrer dig selv i gymnastikkens teknikker! Der bliver grint en masse, hygget en masse samtidig med, at du og holdet udvikler jer med hinanden. Forventningen til dig er derfor, at du møder op til vores træninger hver mandag klar til at nyde en god træning, men at du også i høj grad prioriterer at deltage i de sociale events, der bliver arrangeret på holdet.


Som gymnast kan du forvente:

?? Høj prioritering af det sociale sammenhold

?? Fordybelse i teknik gennem lækre sekvenser på rytmesiden og målrettet træning på springsiden.

?? Varierende fokus og gentagelser.

?? Garanti for, at du kommer RIGTIG svedigt tæt på de andre gymnasterne.


Instruktører: Mette Wrang, Kristina Frøkjær, Kristian Jensen og Christian Bejlegaard.


OBS: Holdet er (som antydet) et mix-hold, du skal derfor ved sæsonstart vælge, om du vil være rytme- eller springgymnast.


Forventede antal opvisninger

ASG Light

DGI Østjylland forårsstævne

ASG Forårsopvisning


Forventet deltagelse i stævner

Dejbjerglund seniorstævne

Evt. MegaMix


Forventede udgifter ud over kontingent

600 kr. til dragter, håndredskaber, etc. 


Instruktørerne

 
Mette: 

Jeg laver gymnastik og er instruktør, fordi jeg synes det er det der får solen frem på en regnvejrsdag. Jeg er vild med at lege, og så er det med mig i både er nede og kysse og kramme gulvet, men også med mig i kommer op i luften i nye spring over gulv! Ligesom jeg både er vild med at nørde teknikken og lave bevægelser, der hverken har et navn eller en bestemt form.


Det bliver endnu et godt år på Mix 20+, som Kristina & jeg skal have for 3. år i træk efter vi har haft rytmehold sammen i 4 år i træk. Inden da har haft forskellige unge og børnehold, fra små tonsere til egnsjuniorhold og selv lavet gymnastik på diverse udtagede hold, heriblandt Sønderjyllands rep.hold, ASG 1#Holdet og på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. 


Med det sagt er der kun tilbage og sige at jeg glæder mig! Det bliver hammer godt. 


Kristina

Mit navn er Kristina Frøkjær, jeg er 27 år gammel og har lavet gymnastik i stort set alle de år. Min interesse blev for alvor vakt på efterskolen, og herefter var jeg instruktør for både pigehold og mixhold i min lokale forening de næste tre år, mens jeg gik på gymnasiet. Herefter var det på tide at kigge indad og udvikle mine egne evner, så jeg tog på Ollerup i efteråret 2012. Det var en stor udfordring, men det var spændende at arbejde så fokuseret på egne evner og svagheder inden for gymnastikken. Jeg har været instruktør i ASG de seneste 4 sæsoner og ser meget frem til den femte.


Gymnastisk er jeg stærkest i grundgymnastikken og de mere klassiske elementer, men jeg elsker også at blive udfordret i mere ukendte områder og lege med gymnastikken gennem forskellige indgangsvinkler. Derfor vil det også være det, jeg i høj grad bringer med til træning, hvor der skal være plads både til at give den gas og tænke ud af boksen, men også til at sætte tempoet helt ned og nørde teknikker.


De seneste seks år har jeg boet i Aarhus, fordi jeg har læst til folkeskolelærer på Campus C og har nu i et år arbejdet på en folkeskole – dog holder jeg utvivlsomt fast i gymnastikken, som jeg ikke kan undvære. Derfor glæder jeg mig til at tilbringe hver mandag aften den kommende sæson med jer!


Christian

Mit navn er Christian Bejlegaard Thomsen, jeg er 27 år gammel og bor lige nu i Århus. Jeg har dyrket gymnastik siden barnsben og er stadig helt tosset med det. Som instruktør brænder jeg for at mine gymnaster altid føler, at de kan regne med os som instruktører. Regner med, at vi gør vores bedste og ikke lader stå til, men konstant er opmærksomme på den springende gymnast, således når hovedet er glemt derhjemme, så går det ikke værre end en “tørstig-kat”. Selv har jeg gået på junior-, ungdoms- og all-stars hold, samt har været springer her i ASG. Jeg elsker at lege med spring og serier, og en god spring time for mig som gymnast er, når jeg har landet en masse lækre spring og efterfølgende kan mærke, at jeg er helt flad i kroppen. Denne følelse vil jeg forsøge fremgår i de træninger, Kristian og jeg selv sætter op den kommende sæson. Som instruktør startede jeg selv med at træne 0.-1. klasses drenge og 3.-6. klasses piger i spring. Dette tog dog om sig til, at jeg nu har modtaget voksne springere i nogle år. 

Sæsonen 19/20 kommer fra mit udgangspunkt til at byde på en masse hyggelige, men fysisk hårde timer, hvor mit primære fokus vil være at skabe overskud i allerede eksisterende spring samt udvide springerens repertoire.


Kristian 

Mit navn er Kristian, jeg er 29 år gammel og bor i Vejlby.

Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv. Til daglig er jeg projektmedarbejder hos DGI. Jeg har tidligere trænet forskellige børne og ungdomshold og ASG Mix 20+ de seneste to sæsoner.

Som instruktør brænder jeg for at udvikle gymnasterne ved bl.a. at skabe en tryg relation mellem instruktør og gymnast. Jeg fokuserer på den hele gymnast, der vil gå på et opvisningshold. Jeg vil fokusere på både spring og rytme. Foruden spring og rytme vil jeg have fokus på en god grundfysik, jeg regner med, at der vil blive svedt igennem til træning, men der skal også være plads til leg og grin.

Jeg glæder mig til at træne ASG Mix for træningerne, men ligeså meget for det sociale, når vi ikke er i springsalen.

 

Mix 23+ rytmeudtagelse

2. Amalia Caroline Løvschal
4. Ane Plagborg
5. Anne Jepsen
6. Annesofie Larsen
7. Astrid Ege Frederiksen
8. Astrid Vestergaard Poulsen
9. Astrid Wasenius Mikkelsen
11. Caroline Gram
13. Charlotte Kousgaard
14. Emilie Ringgaard
15. Frida Boklund
16. Gunilla Øllgaard Pedersen
17. Helle Øllgaard
18. Josephine Bruunsgaard
19. Josephine Maabjerg
20. Julia Jørgensen
24. Kirsten Ravn
25. Laura Ginnerup
26. Lene Agnete
27. Line Clemmesen
29. Maja Jul Pedersen
30. Mian Jensen
31. Nanna Hvidkjær Frederiksen
32. Pernille Lambertsen
34. Rikke Frederiksen
35. Rikke Lysgaard Madsen
36. Rikke Søndergaard Madsen
37. Rikke Rosenly
40. Sofie Friis Dahl-Nielsen
41. Stine Ramsing
42. Tugba Øzer
43. Lisbeth Rindom
44. Mathilde Grøn Laursen
45. Petra Have Svenningsen