Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig
FRIVILLIG INSTRUKTØR

Som frivillig instruktør i ASG kan du enten være instruktør på et gymnastikhold eller på et fitnesshold.

Gymnastikinstruktør 
Som gymnastikinstruktør kan du selv ønske hvilken type hold, du kunne tænke dig at træne. Du kan blive gymnastikinstruktør i ASG uanset om du i forvejen har en medinstruktør eller ej. Hvis du ikke allerede har en medinstruktør du gerne vil have hold med, hjælper ASG gerne med at finde en medinstruktør til holdet. 
Vores gymnastikhold begynder i slutningen af august, og fortsætter til slutningen af april. Som gymnastikinstruktør binder du dig til et hold i hele perioden for gymnastiksæsonen.

Fitnessinstruktør
Som fitnessinstruktør kan du selv ønske, hvilken type hold du ønsker at træne, og i samarbejde med fitnessudvalget findes ud af, hvorvidt det er muligt samt hvor og hvornår. Vi er åben for stort set samtlige træningsformer. Vi forventer, at du varetager minimum én træning med en varighed mellem 45 minutter og 2 timer pr. træning om ugen. Det vil også være muligt at træne flere hold i ugen, hvis vi har lokationerne/tiderne til det. Vores sæson over året er opdelt i to semestre fra ultimo august til ultimo januar og primo februar til ultimo juni. Det er muligt at lave kontrakt på hele året eller et semester ad gangen.