Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Info

Der vil være fokus på forskellige genrer inden for gymnastikken. Her vil gymnasterne eksempelvis møde moderne dans, house, hiphop og funk. Vi har yderligere elementer fra grundgymnastikken, som vil udvikle gymnasternes tekniske kunnen. Som gymnast vil man også møde nørderi omkring balance og spring, samt forskellige udtryk med kroppen. Der vil til hver træning være en god grundopvarmning og fokus på styrke, puls og smidighed.


Forventede opvisninger

ASG Light (november)
AGF Pigeaften (Februar/marts)
Dejbjerglund Stævnet (februar)
DGI Unge- og Voksendag (marts)
ASG Opvisning (april)

Udgifter

Dejbjerglundstævnet: ca. 200-250 kr. pr person (alt efter om man vælger kun opvisning eller opvisning + fest) + Evt. betaling til bus til og fra.
Redskab: ca. 100 kr. pr. styk
Tøj: 300-400 kr. pr. person

Udgifter til fester o. lign. er på egen regning hen ad vejen.

Vi betaler på én gang.

Ekstra træning

16/11 fra 13-17. Med socialt arrangement om aftenen.

Og MÅSKE en ekstra træning mere engang til januar/februar.


Instruktør CV

Laila: Er 23 år gammel, bor i Aarhus, studerer sygeplejerske. Har gået på adskillige DGI-hold, siden hun var 12 år gammel. Har flere års erfaring som instruktør. Interesserer sig for forskellige genrer inden for gymnastikken, glæder sig til at udfordre gymnasterne og udvikle holdets gymnastiske kunnen.

Helle: Er 26 år gammel, bor i Aarhus, arbejder som business controller. Har de seneste år været fokuseret på rytmisk konkurrencegymnastik som både gymnast og instruktør. Brænder for anderledes spring og balance, samt at dyrke kroppens potentiale.

Ane: Er 27 år gammel, bor i Aarhus, arbejder som lærer. Tidligere repholdsgymnast. Har været instruktør på flere gymnastikhold, siden hun var 14 år. Vil bidrage med et større fokus på funk og hiphop. Uddannet fitnessinstruktør og glæder sig til ekstra sved på panden i opvarmningen.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen