Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Info
ASG Mix 23+, er et hold for gymnasten, der er vild med at nørde og elsker at deltage i det sociale på et gymnastikhold. Vi vil træne hver for sig, men bestræbe os på at have en del af træningen fælles hver anden træning.
Opvisningen vil være en fest med god gymnastik og smil der afspejler at gymnasterne har det fedt sammen og elsker at være på gulvet sammen.
Det forventes at man som gymnast på ASG Mix 23+ kommer til træninger og opvisninger og bidrager til det sociale på holdet!
Som springer på mix vil du komme til at indgå i et fællesskab hvor vi hygger, men også giver den maks gas i vores spring. Til træningerne vil vi arbejde med forbedring af din grundteknik alt efter niveau, samt arbejde hen imod nogle lækre opvisninger. Træningerne vil derfor bære præg af dels teknik træning, dels læring og perfektion af serier, dels fuld bas-arm til bane, mini og stortramp og dels en masse styrke og lege i bedste gymnastik-ånd.
Rytmesiden er for gymnasten, som elsker at blive udfordret på sin grundgymnastik og gerne vil svede og grine til hver træning. Vi både leger og nørder teknik. Derudover vil vi kende hinanden og ikke bare være 30 individuelle gymnaster. Holdet er både for dig, der har lavet gymnastik nogle år tilbage og som gerne vil igang igen, men også for dig der har lavet gymnastik altid og gerne vil være på et hold, hvor du kan nørde på dit niveau mens du er social.
På ASG Mix, 23+ forbeholder vi os retten til udtagelse på rytmesiden, hvis der dukker for mange gymnaster op - dog ser vi helst at der er plads til alle der ønsker at gå på holdet - dog satser vi på at finde plads til alle :-)
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen