Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Info
ASG Streetdance er for dig som gerne vil udforske en masse stilarter, gå i dybden med udtryk og udvide din kropsbevidsthed. 
 
Vores mål med ASG Streetdance er først og fremmest at dele glæden ved at udtrykke sig igennem dans i et kreativt fællesskab. Derudover har vi et mål om at styrke kroppens base for teknik, dette gøres ved træning af moderne teknikker og udfoldelser, såsom simpel grund træning inden for jazzballet og klassisk ballet.
Vi skal lade os inspirere af hinanden og skabe et trygt rum hvor vi kan udvikle os sammen som et hold, så vi bliver klar til forårets opvisninger.
Vi forventer en vibrerende og levende energi hver onsdag aften og at både træninger og opvisninger bliver prioriteret, da det er her vi skaber minder sammen og viser hvad vi har arbejdet og svedt for til træningerne.
Den første danseopvisning vil være i januar, hvor vi igen vil deltage til Kauffmann Cup, som er en dansekonkurrence. De sidste to år med ASG Streetdance, har vi deltaget som hold og det har været en vildt fed oplevelse, som har styrket holdets fællesskab. Derudover deltager vi i diverse gymnastikopvisninger i forbindelse med ASG.
Vi kan ikke vente med at komme i gang med ASG Streetdance 19/20!!!
Vi glæder os til at give jer:
Energifyldte og udfordrende koreografier.
Fest og farver.
Et stærkt sammenhold.
To trænere der brænder for at gøre hver onsdag til den bedste dag på ugen.
xoxo
Camilla & Eva
PS. Hvis du vil se hvad Streetdance har budt på de sidste to sæsoner, så følg med på instagram: @asg_streetdance
Forventede antal opvisninger og stævner
Opvisninger:
Omkring 4-5
+ afslutningsshow og konkurrence

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen