Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Info

ASG Xtra er holdet for den letøvede/øvede gymnast, som har styr på den basale teknik, og som ønsker at videreudvikle og dygtiggøre sig. 

Til træningerne skal vi nørde teknik, lege, tonse, danse, grine og sammensætte et skarpt opvisningsprogram. Sæsonen igennem arbejder vi med “månedens fokus”, som vil danne rammen om træningerne og give mulighed for at arbejde i dybden med udvalgte elementer såsom gulvarbejde, sving og spring over gulv. Ambitionen er, at alle skal udfordres, og at vi efter hver træning går hjem med sved på panden og et smil på læben.

Der afholdes som udgangspunkt ikke udtagelse, men vi vil vurdere behovet efter fremmødet til de første træninger.


Forventede antal opvisninger:

3-4

Eventuelt 1 gymnastikstævne alt efter gymnasternes ønske


Forventede udgifter ud over kontingent

800 DKK inkl. tøj, opvisninger, redskaber mv.
Betales over 2 rater á DKK 400


Ekstra træning

Lørdag den 9. november 2019
+ en lørdag eller søndag i januar/februar


Ingen turister på holdet


Maria Holst Kjeldsen og Maja Rosenkrantz Sørensen

Vi kender hinanden gennem gymnastikken i Aarhus, hvor vi også tidligere har trænet ASG Xtra sammen. Vi har begge dyrket gymnastik i mange år herunder på ASG 1#holdet og DGI Østjyllands Minirep, og vi har en fælles forståelse for, at de fedeste træninger er dem, hvor man kommer glad og svedig hjem. Vi vil gerne være med til at udvikle vores gymnaster – både når det kommer til teknik, udtryk og evnen til at give øvelserne personligt særpræg. Som trænere lægger vi vægt på, at træningerne skal ramme niveauet for holdet, så alle føler sig udfordrede og får mest muligt ud af træningerne.

Vi glæder os til at knokle med jer!


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen