Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

2018-2019 01.08.2018  -  30.06.2019
Vejledning

Akroyoga (Akro)

Hvad er akroyoga spørger du?

Som navnet antyder er akroyogaen en bevægelsesform, der trækker på elementer fra akrobatik og yoga. Akroyoga låner frit fra akrobatikkens tillid og wauw-effekt og yogaens fokus, lethed og styrke og skaber noget nyt der hverken er helt det ene eller det andet.

Akroyoga er først og fremmest ønsket om at træne og lege med andre og bruge kroppen til at bygge stærke konstruktioner med.

Holdet er begyndervenligt og vil fokusere på en progressiv udvikling, hvor der til hver træning introduceres nye koncepter som vi dernæst forsøger at arbejde ind i akroyogaen.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en partner, da vi forsøger at sætte grupper sammen alt efter kropstyper og sværhedsgrad.

Det er heller ikke nødvendigt at have erfaring med akrobatik, gymnastik eller yoga, bare en sund nysgerrighed overfor at udfordre sin egen og andres kroppe er alt der behøves.

Jeg håber at se jer!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

DanceFit (DFit)

Til DanceFit får man sved på panden, gang i hofterne og et kæmpe smil på læben. Vi fyrer den af fra første minut og danser til en god blanding af de sange, man hører i weekenden på dansegulvet og lækre latinamerikanske rytmer. Vi går ikke op i, om man rammer takten 100%, går den rigtige vej, osv. – det vigtigste er, at vi har det ultra sjovt, føler musikken, og ikke mindst – får en rigtig god træning sammen!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness semesterkort F2019 (FitSK)
Semesterkort 
Gyldigt i perioden 1. februar til 30. juni til alle de udbudte fitnesshold. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness årskort (FITår)
Årskort = Gyldigt i perioden 1. februar til 31. januar. Du kan træne i et helt kalenderår – dvs. fra vinter til vinter, ekskl. sommerfitness.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates med et twist (Pila)

Pilates er effektiv træning, der strammer kroppen op og hjælper til at skabe stabilitet omkring kropstammen.

Øvelserne styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, skaber grundlaget for god kropsholdning, giver smidighed, balance og forbinder krop og bevidsthed.

Der er musik til øvelserne og træningen henvender sig til alle uanset udgangspunkt.

Vi starter med opvarmning og slutter med afspænding.

Glæder mig til at undervise jer.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Puls/styrke (PS)

En fitnesstime med både styrke og puls elementer. Der vil være fokus på at få trænet hele kroppen, men nogle gange med ekstra fokus på en bestemt del.

Målet er, at man efter hver træning skal gå der fra med sved på panden og et smil på læben.

Træningen kommer til at variere med bl.a. forskellige måder at lave øvelserne på, fx med små konkurrencer, noget cirkeltræning, tabata eller klassisk jeg-viser-i-følger.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Step (Step)

Step er en blanding af dans og aerobic på en stepbænk. Vi øver koreografier til fed musik. Vi får pulsen op og har det fedt på samme tid. Du kan komme uanset, om du er begynder eller øvet.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stram op (Stram)

I løbet af timen i Stram op kommer vi igennem hele kroppen. Vi veksler mellem styrketræning med vægte og med egen kropsvægt. Vi skal have pulsen op og svede. Men vi skal også have det sjovt imens. Så en time med en god blandet landhandel og altid med afslapning og udtrækning til sidst, så vi kan gå hjem med ro i kroppen og god samvittighed.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga (Yoga)

Jeg hedder Jenny. Jeg er lige kommet hjem fra et yogaenventyr i indien og starter derfor mit første yogahold her i ASG.

Jeg vil undervise i vinyasayoga, som er baseret på flow.
Til træningen vil vi gennemgående have fokus på vejrtrækning og der vil skiftevis være fokus på henholdsvis styrke, smidighed og/eller balance. Målet med træningen er at få en dejlig og behagelig følelse af ro og balance i krop og sjæl. Træningen er lagt til rette så alle kan være med, både nybegyndere og letøvede og alle der godt kan lide yoga.
 
Glæder mig til at se jer!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga/Pilates/Dance (YPD)

Inspireret af Living Yolates, hvor yoga, pilates og dans sammensmeltes i en selvkærlig og dynamisk træningsform, og alle kan være med.

Dansen består af fri og guidet bevægelse til rytmisk musik vi bruger simple mønstre, hvor der er plads til sjov og leg. I pilates går vi ned i detaljen og styrker kroppen indefra. Det hele omfavnes af yogaens ro, styrke og stræk og en tankegang om at alle kroppe er forskellige og der derfor ikke er nogen øvelse, der ser ens ud for alle.

I en time starter vi med grounding, vejrtrækning og blid opvarmning. Vi arbejder alle led igennem med bløde bevægelser, der udvikler sig til dans, som gør dig dejlig varm, før vi går over til yogaens powerstillinger og styrkende pilates. Vi slutter af med lækre stræk og shavasana, så alle øvelserne får lov til at lande i kroppen.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness sæsonkort 2018/2019 (FITsæ)
Sæsonkort = Gyldigt i perioden 1. september til 30. juni. Du kan træne i to semestre – dvs. fra sommer til sommer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)