Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

2019-2020 01.08.2019  -  30.06.2020
Vejledning

Akroyoga (Akro)

Hvad er akroyoga spørger du?

Som navnet antyder er akroyogaen en bevægelsesform, der trækker på elementer fra akrobatik og yoga. Akroyoga låner frit fra akrobatikkens tillid og wauw-effekt og yogaens fokus, lethed og styrke og skaber noget nyt der hverken er helt det ene eller det andet.

Akroyoga er først og fremmest ønsket om at træne og lege med andre og bruge kroppen til at bygge stærke konstruktioner med.

Holdet er begyndervenligt og vil fokusere på en progressiv udvikling, hvor der til hver træning introduceres nye koncepter som vi dernæst forsøger at arbejde ind i akroyogaen.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en partner, da vi forsøger at sætte grupper sammen alt efter kropstyper og sværhedsgrad.

Det er heller ikke nødvendigt at have erfaring med akrobatik, gymnastik eller yoga, bare en sund nysgerrighed overfor at udfordre sin egen og andres kroppe er alt der behøves.

Vi håber at se jer!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness semesterkort E2019 (FITse)
Semesterkort = Gyldigt i perioden 1. september til 31. januar eller 1. februar til 30. juni. Du kan træne i ét semester.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre/barn gymnastik (FBgym)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hatha yoga (HY)

Mit navn er Caroline Hjortkjær. Jeg er sygeplejerske og uddannet yogainstruktør i Kerala, Indien i 2017. 

Jeg har tidligere undervist i ASG og vender nu tilbage efter at jeg har været ude at rejse.

Holdet jeg tilbyder er baseret på den klassiske Hatha yoga der har til formål at forene krop, sind og sjæl gennem en kombination af åndedrætsøvelser, sammensatte flow, balanceøvelser, statiske øvelser, dybe stræk og afspænding. Denne praksis vil give dig mulighed for at fordybe dig i din krop og dit sind og vil virke velvære- og sundhedsfremmende. Flere studier understøtter yogaens positive effekt på det fysiske og mentale helbred. Som sygeplejerske har jeg stor interesse i sundhedsfremmende og forebyggende naturlige metoder, og derfor er det en stor passion for mig at formidle yogaen.

Yoga er en individuel praksis der ikke rummer konkurrence-elementer, og derfor er det underordnet om du har prøvet yoga før eller ej. Alle er velkomne på dette hold, nybegyndere såvel som øvede.


Namaste - jeg håber vi ses.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates med et twist (Pila)

Pilates er effektiv træning, der strammer kroppen op og hjælper til at skabe stabilitet omkring kropstammen.

Øvelserne styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, skaber grundlaget for god kropsholdning, giver smidighed, balance og forbinder krop og bevidsthed.

Der er musik til øvelserne og træningen henvender sig til alle uanset udgangspunkt.

Vi starter med opvarmning og slutter med afspænding.

Glæder mig til at undervise jer.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vinyasa yoga (VY)
Jeg hedder Jenny. Jeg er lige kommet hjem fra et yogaeventyr i Indien og starter derfor mit første yogahold her i ASG.
 

Jeg vil undervise i Vinyasa yoga, som er baseret på flow.
 
Til træningen vil vi gennemgående have fokus på vejrtrækning og der vil skiftevis være fokus på henholdsvis styrke, smidighed og/eller balance. Målet med træningen er at få en dejlig og behagelig følelse af ro og balance i krop og sjæl. Træningen er lagt til rette så alle kan være med, både nybegyndere og letøvede og alle der godt kan lide yoga.
Glæder mig til at se jer!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Abiít - OBS dette hold er udta (Abiít)
Holdet er for den rutinerede gymnast (23+), som elsker at svede og nørde.
Vi søger den erfarne og spændstige gymnast, som nyder teknikken bag grundgymnastik og finder bevægeglæde ved denne.
Vi ønsker os et hold, hvor man kan fordybe og udvikle sig individuelt og som hold. Til hver træning vil der være tons og sved på panden. Så hvis du kan li’ at bevæge dig og give lidt ekstra, er dette holdet for dig.

Der forventes at holdet laver 6 - 8 opvisninger og derudover vil der være 1 - 2 træningsweekender. Der kommer udtagelse på holdet, og træningerne vil ligge mandage kl. 18.00-20.00 på Frederiksbjerg Skole.

Instruktørerne på holdet kender hinanden gennem 5 år på Viborg gym team – eliteholdet. Vi har desuden mange års erfaring med lokal- og landsdelshold både som gymnaster og instruktører. Sidste sæson var vi instruktører på ASG Alumnerne.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG Mix 23+ (MX23+)
ASG Mix 23+, er et hold for gymnasten, der er vild med at nørde og elsker at deltage i det sociale på et gymnastikhold. Vi vil træne hver for sig, men bestræbe os på at have en del af træningen fælles hver anden træning.
Opvisningen vil være en fest med god gymnastik og smil der afspejler at gymnasterne har det fedt sammen og elsker at være på gulvet sammen.
Det forventes at man som gymnast på ASG Mix 23+ kommer til træninger og opvisninger og bidrager til det sociale på holdet!
Som springer på mix vil du komme til at indgå i et fællesskab hvor vi hygger, men også giver den maks gas i vores spring. Til træningerne vil vi arbejde med forbedring af din grundteknik alt efter niveau, samt arbejde hen imod nogle lækre opvisninger. Træningerne vil derfor bære præg af dels teknik træning, dels læring og perfektion af serier, dels fuld bas-arm til bane, mini og stortramp og dels en masse styrke og lege i bedste gymnastik-ånd.
Rytmesiden er for gymnasten, som elsker at blive udfordret på sin grundgymnastik og gerne vil svede og grine til hver træning. Vi både leger og nørder teknik. Derudover vil vi kende hinanden og ikke bare være 30 individuelle gymnaster. Holdet er både for dig, der har lavet gymnastik nogle år tilbage og som gerne vil igang igen, men også for dig der har lavet gymnastik altid og gerne vil være på et hold, hvor du kan nørde på dit niveau mens du er social.
På ASG Mix, 23+ forbeholder vi os retten til udtagelse på rytmesiden, hvis der dukker for mange gymnaster op - dog ser vi helst at der er plads til alle der ønsker at gå på holdet - dog satser vi på at finde plads til alle :-)
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG Streetdance - OBS dette ho (ASGSD)
ASG Streetdance er for dig som gerne vil udforske en masse stilarter, gå i dybden med udtryk og udvide din kropsbevidsthed. 
 
Vores mål med ASG Streetdance er først og fremmest at dele glæden ved at udtrykke sig igennem dans i et kreativt fællesskab. Derudover har vi et mål om at styrke kroppens base for teknik, dette gøres ved træning af moderne teknikker og udfoldelser, såsom simpel grund træning inden for jazzballet og klassisk ballet.
Vi skal lade os inspirere af hinanden og skabe et trygt rum hvor vi kan udvikle os sammen som et hold, så vi bliver klar til forårets opvisninger.
Vi forventer en vibrerende og levende energi hver onsdag aften og at både træninger og opvisninger bliver prioriteret, da det er her vi skaber minder sammen og viser hvad vi har arbejdet og svedt for til træningerne.
Den første danseopvisning vil være i januar, hvor vi igen vil deltage til Kauffmann Cup, som er en dansekonkurrence. De sidste to år med ASG Streetdance, har vi deltaget som hold og det har været en vildt fed oplevelse, som har styrket holdets fællesskab. Derudover deltager vi i diverse gymnastikopvisninger i forbindelse med ASG.
Vi kan ikke vente med at komme i gang med ASG Streetdance 19/20!!!
Vi glæder os til at give jer:
Energifyldte og udfordrende koreografier.
Fest og farver.
Et stærkt sammenhold.
To trænere der brænder for at gøre hver onsdag til den bedste dag på ugen.
xoxo
Camilla & Eva
PS. Hvis du vil se hvad Streetdance har budt på de sidste to sæsoner, så følg med på instagram: @asg_streetdance
Forventede antal opvisninger og stævner
Opvisninger:
Omkring 4-5
+ afslutningsshow og konkurrence

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness sæsonkort 2019/2020 (FITsæ)
Sæsonkort = Gyldigt i perioden 1. september til 30. juni. Du kan træne i to semestre – dvs. fra sommer til sommer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kinesis - OBS dette hold er ud (Kines)

Kinesis 19/20 vil I denne sæson bliver trænet af Line Max Jensen, Karen Kathrine Alnor Schmidt og Anne Mette Rohde. Og vi kan godt love jer at det bliver fedt!

Træningerne vil være præget af alt fra klassisk gymnastik til alt godt fra dansens verden. Vi vil forsøge at varigere træningerne, så de både er tekniske, udfordrende og ikke mindst sjove. Derudover vil vi forsøge altid at lave lidt styrke til selve træningen, men motion ved siden af træningen vil helt klart være velset. Vi forventer at man som gymnast har et ønske om at fordybe og dygtiggøre sig, elsker at nørde, samt vil gå op i det sociale på holdet. Derudover forventer vi også at man vil prioriter træningerne og ikke mindst opvisningerne højt.


Turister er velkomne på holdet.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)