Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

2019-2020 01.08.2019  -  30.06.2020
Vejledning

Akroyoga (Akro)

Hvad er akroyoga spørger du?

Som navnet antyder er akroyogaen en bevægelsesform, der trækker på elementer fra akrobatik og yoga. Akroyoga låner frit fra akrobatikkens tillid og wauw-effekt og yogaens fokus, lethed og styrke og skaber noget nyt der hverken er helt det ene eller det andet.

Akroyoga er først og fremmest ønsket om at træne og lege med andre og bruge kroppen til at bygge stærke konstruktioner med.

Holdet er begyndervenligt og vil fokusere på en progressiv udvikling, hvor der til hver træning introduceres nye koncepter som vi dernæst forsøger at arbejde ind i akroyogaen.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en partner, da vi forsøger at sætte grupper sammen alt efter kropstyper og sværhedsgrad.

Det er heller ikke nødvendigt at have erfaring med akrobatik, gymnastik eller yoga, bare en sund nysgerrighed overfor at udfordre sin egen og andres kroppe er alt der behøves.

Vi håber at se jer!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG Dans (ASGds)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG MIX 18+ (MX18+)

ASG Mix 18+ er et hold for dig, som gerne vil udvikle dig som gymnast gennem sæsonen, men vi er også et socialt hold.

Holdet er for dig som både har dyrket gymnastik før, men som også gerne vil i gang igen efter nogle års pause. Du elsker det fællesskab der er ved gymnastikken og du vil gerne bidrage til det sociale på holdet. Du kommer for at udvikle dig, få sved på panden og et smil på læben.


Opvisninger

Vi forventer 3 opvisninger og er åbne overfor flere opvisninger

Udgifter udover kontingent

Samlet 1.125 kr som dækker over dragt, stævner og fester, hvoraf nogle af udgifterne betales løbende.

Instruktørerne

Mads:

Har undervist fra 5 år og helt op til junior hold i DGI regi. De sidste 4 sæsoner har jeg gået på Aarhus Aspiranthold samt trænings/teknik hold hos AGF og ASG.

Jeg brænder for at rykke niveau og have det sjovt samtidig. Udover det er jeg stor fortaler for god styrketræning både til udvikling såvel som skadesforebyggelse.

Rolf:

Har undervist diverse 10-14 hold. De sidste tre sæsoner har jeg været aktiv som gymnast på Aarhus Aspiranthold samt nogle hold hos ASG.

Jeg brænder for at kunne udvikle gymnaster både de øvede og de letøvede. Jeg går op i at der skal være plads til hver enkelt gymnast uanset om er kommet for at udvikle sig som gymnast eller om man med på grund af det sociale.

Lotte:

Har undervist 10-14 hold før, men aldrig 18+ hold. Sidste sæson gik jeg på AGF øvede piger 1. Jeg brænder for det fællesskab der opstår ved gymnastikken og elsker det kick det giver, når man lærer eller lærer andre noget nyt. Som instruktør glæder jeg mig til, at kunne rykke hver enkel gymnast og få dem til at føle at de bliver set.

Nina:

Har ikke undervist hold før. Har selv gået på Kinesis og AGF øvede piger 2 sidste sæson. Jeg brænder for at udvikle gymnaster og glæden ved gymnastikken. Jeg glæder mig til at have det fedeste opvisningsprogram og være instruktør for første gang.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Classic (ASGcl)

Classic er for dig, der har lyst til at udvikle dig endnu mere indenfor gymnastikken, samt have nogle sjove og svedige træninger.

Vores primære mål er, at udfordre og udvikle den enkelte gymnast med forskellige stilarter indenfor den rytmiske gymnastik og grund-gymnastikken. Vi vil dermed forsøge at variere træningerne og have fokus på, at den enkelte gymnast har mulighed for, at udvikle sig i sit eget tempo.

Vi forventer en glad og parat atmosfære samt, at gymnasterne yder deres bedste, for at få det meste ud af undervisningen. Som gymnaster kan I også forvente sved på panden med fysiske hårde sekvenser og høj puls.

Vi forventer endvidere at gymnasterne engagerer sig i det sociale, så vi kan få en masse sjove og hyggelige træninger.

Turister er velkommen på holdet.

Udgifterne på holdet vil gå til, opvisningstøj/træningstøj, redskaber, eventuelle stævner og sociale arrangementer. Det vil blive betalt af flere rater.

Eventuelt Dejbjerglundstævne eller Megamix - meldes ud senere.
 
ASG’s lokalopvisning og opvisning i DGI. Muligvis flere, som oplyses senere.

 

Instruktør CV

Jeg hedder Rikke, jeg har lavet gymnastik hele mit liv og trænet hold så længe jeg kan huske. De seneste år har jeg gået på rephold og her i foråret 2019 har jeg danset rundt på gymnastikhøjskolen i Ollerup. Mit semester på ollerup har givet mig endnu mere blod på tanden indenfor gymnastik og jeg kan ikke vente med at dele ud af min erfaring og forhåbentlig inspirere og udfordre Jer. Jeg glæder mig til at svede, grine og bare få lavet en masse lækker og forskelligt gymnastik med Jer i den kommende sæson.


Jeg hedder Emilie og jeg er 21 år gammel, født og opvokset i Aarhus. Jeg har hele mit liv lavet gymnastik, og også undervist børn i alle aldre gennem 9 år. Indtil jeg startede på Ollerup Foråret 2019 har jeg lavet rigtig meget Teamgym på højt niveau i TGA. Her har rytme- og seriedelen altid sagt mig meget, og da små-skavankerne gennem årene begyndte at melde sig, besluttede jeg at hoppe over til rytmegymnastikken - og hvilken beslutning! Jeg elsker det!

Jeg glæder mig helt vildt til at lære jer at kende, give den gas, svede og til at vi alle på holdet udvikler os i en eller anden grad.

jeg håber jeg kan være med til at give jer en dejlig og udfordrende oplevelse af gymnastikken!


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Fitness semesterkort F2020 (FitSK)
Semesterkort 
Gyldigt i perioden 1. februar til 30. juni til alle de udbudte fitnesshold. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness årskort (FITår)
Årskort = Gyldigt i perioden 1. februar til 31. januar. Du kan træne i et helt kalenderår – dvs. fra vinter til vinter, ekskl. sommerfitness.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre/barn gymnastik (FBgym)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

LUX 21+ (LUX)

Der vil være fokus på forskellige genrer inden for gymnastikken. Her vil gymnasterne eksempelvis møde moderne dans, house, hiphop og funk. Vi har yderligere elementer fra grundgymnastikken, som vil udvikle gymnasternes tekniske kunnen. Som gymnast vil man også møde nørderi omkring balance og spring, samt forskellige udtryk med kroppen. Der vil til hver træning være en god grundopvarmning og fokus på styrke, puls og smidighed.


Forventede opvisninger

ASG Light (november)
AGF Pigeaften (Februar/marts)
Dejbjerglund Stævnet (februar)
DGI Unge- og Voksendag (marts)
ASG Opvisning (april)

Udgifter

Dejbjerglundstævnet: ca. 200-250 kr. pr person (alt efter om man vælger kun opvisning eller opvisning + fest) + Evt. betaling til bus til og fra.
Redskab: ca. 100 kr. pr. styk
Tøj: 300-400 kr. pr. person

Udgifter til fester o. lign. er på egen regning hen ad vejen.

Vi betaler på én gang.

Ekstra træning

16/11 fra 13-17. Med socialt arrangement om aftenen.

Og MÅSKE en ekstra træning mere engang til januar/februar.


Instruktør CV

Laila: Er 23 år gammel, bor i Aarhus, studerer sygeplejerske. Har gået på adskillige DGI-hold, siden hun var 12 år gammel. Har flere års erfaring som instruktør. Interesserer sig for forskellige genrer inden for gymnastikken, glæder sig til at udfordre gymnasterne og udvikle holdets gymnastiske kunnen.

Helle: Er 26 år gammel, bor i Aarhus, arbejder som business controller. Har de seneste år været fokuseret på rytmisk konkurrencegymnastik som både gymnast og instruktør. Brænder for anderledes spring og balance, samt at dyrke kroppens potentiale.

Ane: Er 27 år gammel, bor i Aarhus, arbejder som lærer. Tidligere repholdsgymnast. Har været instruktør på flere gymnastikhold, siden hun var 14 år. Vil bidrage med et større fokus på funk og hiphop. Uddannet fitnessinstruktør og glæder sig til ekstra sved på panden i opvarmningen.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pilates med et twist (Pila)

Pilates er effektiv træning, der strammer kroppen op og hjælper til at skabe stabilitet omkring kropstammen.

Øvelserne styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, skaber grundlaget for god kropsholdning, giver smidighed, balance og forbinder krop og bevidsthed.

Der er musik til øvelserne og træningen henvender sig til alle uanset udgangspunkt.

Vi starter med opvarmning og slutter med afspænding.

Glæder mig til at undervise jer.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TRX (TRX)
Mit navn er Jane Lundfort og vil den kommende sæson være at finde på foreningens TRX-hold. Træningen er for alle medlemmer uanset niveau, det vigtigste er, at du har lyst til at udfordre dig selv i dit eget tempo. Du vil undervejs i træningen opleve, at du træner både din balance, mobilitet og fleksibilitet. Belastningen kan til enhver tid justeres op og ned alt efter, hvad du som deltager ønsker. Jeg kan med glæde byde velkommen til en time med funktionel træning både i og uden TRX, udholdenhed og vigtigst af alt, vil jeg gøre mit for, at du går glad og tilfreds fra træningen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Xtra (Xtra)

ASG Xtra er holdet for den letøvede/øvede gymnast, som har styr på den basale teknik, og som ønsker at videreudvikle og dygtiggøre sig. 

Til træningerne skal vi nørde teknik, lege, tonse, danse, grine og sammensætte et skarpt opvisningsprogram. Sæsonen igennem arbejder vi med “månedens fokus”, som vil danne rammen om træningerne og give mulighed for at arbejde i dybden med udvalgte elementer såsom gulvarbejde, sving og spring over gulv. Ambitionen er, at alle skal udfordres, og at vi efter hver træning går hjem med sved på panden og et smil på læben.

Der afholdes som udgangspunkt ikke udtagelse, men vi vil vurdere behovet efter fremmødet til de første træninger.


Forventede antal opvisninger:

3-4

Eventuelt 1 gymnastikstævne alt efter gymnasternes ønske


Forventede udgifter ud over kontingent

800 DKK inkl. tøj, opvisninger, redskaber mv.
Betales over 2 rater á DKK 400


Ekstra træning

Lørdag den 9. november 2019
+ en lørdag eller søndag i januar/februar


Ingen turister på holdet


Maria Holst Kjeldsen og Maja Rosenkrantz Sørensen

Vi kender hinanden gennem gymnastikken i Aarhus, hvor vi også tidligere har trænet ASG Xtra sammen. Vi har begge dyrket gymnastik i mange år herunder på ASG 1#holdet og DGI Østjyllands Minirep, og vi har en fælles forståelse for, at de fedeste træninger er dem, hvor man kommer glad og svedig hjem. Vi vil gerne være med til at udvikle vores gymnaster – både når det kommer til teknik, udtryk og evnen til at give øvelserne personligt særpræg. Som trænere lægger vi vægt på, at træningerne skal ramme niveauet for holdet, så alle føler sig udfordrede og får mest muligt ud af træningerne.

Vi glæder os til at knokle med jer!


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Yin Yoga (YY)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga (Yo)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Abiít (Abiít)
Holdet er for den rutinerede gymnast (23+), som elsker at svede og nørde.
Vi søger den erfarne og spændstige gymnast, som nyder teknikken bag grundgymnastik og finder bevægeglæde ved denne.
Vi ønsker os et hold, hvor man kan fordybe og udvikle sig individuelt og som hold. Til hver træning vil der være tons og sved på panden. Så hvis du kan li’ at bevæge dig og give lidt ekstra, er dette holdet for dig.

Der forventes at holdet laver 6 - 8 opvisninger og derudover vil der være 1 - 2 træningsweekender. Der kommer udtagelse på holdet, og træningerne vil ligge mandage kl. 18.00-20.00 på Frederiksbjerg Skole.

Instruktørerne på holdet kender hinanden gennem 5 år på Viborg gym team – eliteholdet. Vi har desuden mange års erfaring med lokal- og landsdelshold både som gymnaster og instruktører. Sidste sæson var vi instruktører på ASG Alumnerne.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG Mix 23+ (MX23+)
ASG Mix 23+, er et hold for gymnasten, der er vild med at nørde og elsker at deltage i det sociale på et gymnastikhold. Vi vil træne hver for sig, men bestræbe os på at have en del af træningen fælles hver anden træning.
Opvisningen vil være en fest med god gymnastik og smil der afspejler at gymnasterne har det fedt sammen og elsker at være på gulvet sammen.
Det forventes at man som gymnast på ASG Mix 23+ kommer til træninger og opvisninger og bidrager til det sociale på holdet!
Som springer på mix vil du komme til at indgå i et fællesskab hvor vi hygger, men også giver den maks gas i vores spring. Til træningerne vil vi arbejde med forbedring af din grundteknik alt efter niveau, samt arbejde hen imod nogle lækre opvisninger. Træningerne vil derfor bære præg af dels teknik træning, dels læring og perfektion af serier, dels fuld bas-arm til bane, mini og stortramp og dels en masse styrke og lege i bedste gymnastik-ånd.
Rytmesiden er for gymnasten, som elsker at blive udfordret på sin grundgymnastik og gerne vil svede og grine til hver træning. Vi både leger og nørder teknik. Derudover vil vi kende hinanden og ikke bare være 30 individuelle gymnaster. Holdet er både for dig, der har lavet gymnastik nogle år tilbage og som gerne vil igang igen, men også for dig der har lavet gymnastik altid og gerne vil være på et hold, hvor du kan nørde på dit niveau mens du er social.
På ASG Mix, 23+ forbeholder vi os retten til udtagelse på rytmesiden, hvis der dukker for mange gymnaster op - dog ser vi helst at der er plads til alle der ønsker at gå på holdet - dog satser vi på at finde plads til alle :-)
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

ASG Streetdance (ASGSD)
ASG Streetdance er for dig som gerne vil udforske en masse stilarter, gå i dybden med udtryk og udvide din kropsbevidsthed. 
 
Vores mål med ASG Streetdance er først og fremmest at dele glæden ved at udtrykke sig igennem dans i et kreativt fællesskab. Derudover har vi et mål om at styrke kroppens base for teknik, dette gøres ved træning af moderne teknikker og udfoldelser, såsom simpel grund træning inden for jazzballet og klassisk ballet.
Vi skal lade os inspirere af hinanden og skabe et trygt rum hvor vi kan udvikle os sammen som et hold, så vi bliver klar til forårets opvisninger.
Vi forventer en vibrerende og levende energi hver onsdag aften og at både træninger og opvisninger bliver prioriteret, da det er her vi skaber minder sammen og viser hvad vi har arbejdet og svedt for til træningerne.
Den første danseopvisning vil være i januar, hvor vi igen vil deltage til Kauffmann Cup, som er en dansekonkurrence. De sidste to år med ASG Streetdance, har vi deltaget som hold og det har været en vildt fed oplevelse, som har styrket holdets fællesskab. Derudover deltager vi i diverse gymnastikopvisninger i forbindelse med ASG.
Vi kan ikke vente med at komme i gang med ASG Streetdance 19/20!!!
Vi glæder os til at give jer:
Energifyldte og udfordrende koreografier.
Fest og farver.
Et stærkt sammenhold.
To trænere der brænder for at gøre hver onsdag til den bedste dag på ugen.
xoxo
Camilla & Eva
PS. Hvis du vil se hvad Streetdance har budt på de sidste to sæsoner, så følg med på instagram: @asg_streetdance
Forventede antal opvisninger og stævner
Opvisninger:
Omkring 4-5
+ afslutningsshow og konkurrence

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Fitness sæsonkort 2019/2020 (FITsæ)
Sæsonkort = Gyldigt i perioden 1. september til 30. juni. Du kan træne i to semestre – dvs. fra sommer til sommer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Kinesis (Kines)

Kinesis 19/20 vil I denne sæson bliver trænet af Line Max Jensen, Karen Kathrine Alnor Schmidt og Anne Mette Rohde. Og vi kan godt love jer at det bliver fedt!

Træningerne vil være præget af alt fra klassisk gymnastik til alt godt fra dansens verden. Vi vil forsøge at varigere træningerne, så de både er tekniske, udfordrende og ikke mindst sjove. Derudover vil vi forsøge altid at lave lidt styrke til selve træningen, men motion ved siden af træningen vil helt klart være velset. Vi forventer at man som gymnast har et ønske om at fordybe og dygtiggøre sig, elsker at nørde, samt vil gå op i det sociale på holdet. Derudover forventer vi også at man vil prioriter træningerne og ikke mindst opvisningerne højt.


Turister er velkomne på holdet.


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)