Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig
Forældre/barn gymnastik
 
Instruktør Nina Rabjerg
AldersgrænseBørn i alderen 12 måneder og 2,5 år
Træningsdag Torsdag
Træningstid 16.15-17.00
TræningsstedSkovvangskolen, drengesalen
Opstartsdato D. 27. August 2020
Slutdato D. 24. Juni 2021
Antal prøvetræninger

3 prøvetræninger

Kontingent      
 700 kr.
 

Hvem?:

Forælder/barn holdet er for alle børn som ved gymnastikopstart er mellem 12 måneder og 2,5 år samt én voksen – forælder, bedsteforældre eller en anden voksen tæt på barnet, som alle har lyst til at bevæge sig og lave gymnastik.

Hvad er forælder/barn gymnastik?:

Vi skal bruge kroppen og udvikle både fin- og grovmotorikken gennem bevægelse, sanglege, dans, musik, rytmik, sociale lege, redskaber og hinanden. Ikke mindst skal vi bruge fantasien og lege os igennem 45 min. gymnastik, hvor tempoet både vil være højt og vi skal løbe stærk, men samtidig også give plads til fordybelse og fokus på den sansemotoriske udvikling.
Vi er aktive både børn og voksne så husk tøj med god bevægelsesfrihed.

Tilmelding:

De første 3 gange er prøvegange. Tilmeldingen sker på ASG's hjemmeside, hvor man kan tilmelde sig efter de 3 prøvegange. Så I første omgang møder I blot op. ASG står for Aarhus Studenter Gymnastik, men man skal ikke være studerende for at kunne tilmelde sig holdet - alle er velkomne. 

Instruktør:

Jeg hedder Nina, er uddannet lærer og cand. pæd. i didaktik i dansk, og bor på Trøjborg med min kæreste og vores datter på 2 år. Jeg har gennem 8 år beskæftiget mig med børnegymnastik og har derudover været instruktør på DGI Vestjyllands Unglederuddannelse.