Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Trænerinfo i ASG

 

 På denne side kan du finde nødvendige informationer og dokumenter, som du som instruktør i ASG kan have brug for.

 

Dokumenter til instruktører

Herunder kan du downloade de dokumenter, som du får brug for i løbet af din tid som instruktør i ASG.

Udfyldte dokumenter sendes til asg@asg.dk.

 

Klik for download

Mere information?

Har du yderligere spørgsmål til dit virke som instruktør, opfordrer vi dig til at se i ASG-bogen, som du fik tilsendt på mail forud for sæsonens start eller til at tage fat i din kontaktperson. 

 

Dit hold og PR

Hvis man har oprettet en Facebookgruppe til sit hold, kan man sende gruppens navn til pr@asg.dk. Så bliver linket til gruppen tilføjet i hold beskrivelsen under fanen "Hold".

Ønsker man at have en Instagramprofil for sit eget hold, er man meget velkommen til selv at oprette og administrere denne. Vi vil opfordre jer til at tagge ASG i jeres opslag. 

ASG har også sin egen instagramprofil - @aarhusstudentergymnastik - her deler vi billeder og informationer om de ting, der sker i foreningen. Hvis I løbende igennem sæsonen deler billeder og videoer fra jeres hold på Google Drev, kan de også blive delt på ASG's profil.


Guide til Klubmodul app'en

På billederne herunder kan du se, hvordan du bruger de mest almindelige og brugte funktioner i Klubmodul app'en.

  
 

 OBS: i forbindelse med at se til- og frameldinger er det vigtigt at huske at gemme eventuelle ændringer. Registrering af til- og frameldinger er i sær vigtigt i forbindelse med opgørelse af aktivitetstimer, som foreningen skal indsende hvert fjerde år. I vil blive opdateret herom, når det er gældende. Se i øvrigt også videoerne med en beskrivelse af funktionen i Facebookgruppen for instruktører i ASG.


Se her andre funktioner, som er relevante for medlemmerne, og som i tilfælde kan være det for dig.