Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

Grundet Covid-19 er der begrænsning på, hvor mange vi må være i træningslokalerne. Det vil derfor i år være et krav, at du har tilmeldt dig prøvetræningerne inden du møder op. For at vi kan imødekomme så mange interesserede som muligt, forbeholder vi os retten til at dele prøvetræningerne op i to gange en time. Tilmeldingsfristen er derfor dagen inden prøvetræningen. Om morgenen for prøvetræningen vil du modtage en mail fra ASG om træningen bliver delt, og hvilken del af prøvetræningen du må deltage i. Husk også at holde øje med post i uønkset post/SPAM filtret. Vi håber I vil tage godt imod vores tiltag, og passer på hinanden i træningslokalerne.

Der vil ved hver prøvetræning derfor minimum være de påkrævede 4 kvm pr. gymnast. 

Herunder finder du særlige retningslinjer, som du som gymnast og fitnessudøver bedes sætte dig ind i forbindelse med deltagelse på et af ASGs hold. Instruktørerne på holdet vil sørge for, at I kan færdes trygt mellem hinanden med øget fokus på hygiejne og begrænset kropskontakt. ASG sørger for at der er sprit tilgængeligt til træningerne.

Deltagere

 Hold dig hjemme, hvis du har symptomer som feber, løbende næse, hoste og muskelømhed – også hvis du har milde symptomer.

 Sørg for at du er klar. Du er omklædt hjemmefra, har fyldt drikkedunk, medbringe evt. håndklæde til at tørre sved af med.

 Medbring så vidt muligt selv måtte til fitnesstræninger hvor dette er påkrævet. Øvrige redskaber sprittes af mellem træninger. 

 Sørg for at du tager hjem/bliver hentet umiddelbart efter træningen.

 Hold dig orienteret i forhold til rejsevejledninger, hvis du har været uden for landets grænser.

 Hold dig opdateret i forhold til generelle retningslinjer fra myndighederne