Fitness - spørgsmål og svar

 

Tilbagebetaling af medlemsskab

Du kan ikke få refunderet dine penge for medlemskab i foreningen. Heller ikke hvis du bliver skadet, gravid eller midt i sæsonen ikke længere træner i foreningen. Desuden er ASG's medlemskort gældende for alle hold i ASG og ikke kun til ét specifikt hold. Det vil sige, at hvis et hold lukker, er der ingen returret på dit medlemskort.

Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet uden varsel.

 

Deltagerbegrænsning

Der er begrænset med plads i gymnastiksalene, hvor vi træner. Der kan derfor være deltagerbegrænsning. På de særligt populære hold kan man derfor opleve, at der ikke er plads hver gang.

I tilfælde af mange deltagere, laver den først ankomne til træningsstedet en liste med sit eget navn øverst og reserverer derved en plads. Der laves en ny liste hver uge. Det er ikke tilladt at reservere for andre! Forlades træningsstedet før timens start opgiver man sin plads. Det kan være en god ide at møde op til en 1/2 time før træningsstart i begyndelsen af sæsonen. Se holdbeskrivelsen for de enkelte hold i forhold til deltagerbegrænsning. 

 

Er alle holdene fyldt, så man skal komme i meget god tid hver gang?

I starten af semestrene kan der være trængsel på flere hold, men det er sjældent et problem efter et par uger. På holdene laver den første, der ankommer til træningen, en seddel, som gælder fra gang til gang. Derpå skriver man holdnavn, dato og tidspunkt. Så gælder den som "fremmødeliste". Hvis holdet er fyldt, vil de sidst ankomne ikke kunne deltage i træningen.

 

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fitness@asg.dk