ASG Girly Vibes

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.200,00 DKK
23/09/2021 - 28/04/2022 Frederiksbjerg Skole (multisalen) Torsdag 20:00-22:00 Instruktør: Emilie Schjoldager Caroline Johansson
Beskrivelse

”ASG Girly Vibes” er et hold uden udtagelse for alle, der brænder for at få sved på panden og dygtiggøre sig inden for dans på et hold, hvor venskab og grin er centrale elementer. 

Vi vil primært danse forskellige former for streetdance, herunder Hiphop, Girly Hiphop, Twerk, Heels og Dancehall. Derudover vil vi prøve kræfter med forskellige House-, Afro- og Waacking-moves

 

Hvad kan man forvente?

Udover at svede til bangers af kunstnere som Beyoncé, Tessa og Sean Paul, ønsker vi til træning at sætte fokus på at styrke vores female empowerment og body positivity samt øve performance-udtryk. 

 

Vi forventer ingen bestemt danseerfaring fra dig, blot at du er engageret i dans og ønsker at dygtiggøre dig inden for forskellige genrer. Vi forventer ligeledes, at du har lyst til at være en del af et fedt og positivt dansefællesskab både til og udenfor træning. Vi vil stå sammen som et hold, hvor vi bakker hinanden op og støtter hinanden

Vores hovedformål med holdet er at svede til fede koreografier og have det nice, men hvis der er et generelt ønske om opvisninger, vil vi selvfølgelig overveje det.

 

Ekstra udgifter: Hvis vi vælger at deltage til opvisninger, vil der muligvis være enkelte udgifter til tøj/sko oveni

 

Ekstra træning: Der vil muligvis komme en træningsweekend inden opvisning, hvis det kommer på tale.

 

Turister: Vi regner ikke med at optage turister på holdet.

 

Instruktør beskrivelser:

 

Caroline er 26 år og læser kandidaten i Idræt og Sundhed på SDU. Hun har en baggrund som gymnast i mange år, men skiftede til dansens verden for et par år siden. Hun har siden 2019 gået på ASG Streetdance sammen med bl.a. Emilie. Privat elsker hun at være social og give den gas på floor. 

Emilie er 24 år og læser kandidaten i psykologi på AU. Hun har siden hun var lille danset flere forskellige stilarter, bl.a. showdance, hiphop og house. I de seneste år har hun afholdt forskellige danseworkshops i bl.a. twerk og girly hiphop. Privat elsker hun specialøl og dybe samtaler.

 

Vi glæder os begge meget til at at ryste røv og lære jer at kende!

 

Hvis I har lyst til at tjekke vores dansestil ud, kan I følge vores instaside, hvor vi i løbet af sommeren vil lægge nogle videoer ud.

Find os på Instagram under @asggirlyvibes

 

Good vibes og god røv, 

Caroline og Emilie


 

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emilie Schjoldager

Caroline Johansson