ASG KINESIS

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 6 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.350,00 DKK
24/08/2023 - 02/05/2024 Frederiksbjerg Skole (multisalen) Torsdag 18:00-20:00 Instruktør: Tilde Vistesen Sørensen
Beskrivelse

Kinesis er rytmeholdet for den letøvede og øvede gymnast. Holdets træninger vil tage udgangspunkt i elementære grundgymnastiske aspekter og udforske forskellige bevægelseskvaliteter samt -mønstre. Træningerne vil bestræbe sig på at være udfordrende uanset om du er letøvet eller øvet. Allervigtigst er, at du vil gymnastikken; at du vil gøre dig umage og give den en skalle til den ugentlige træning. 

 

Udover et fokus på god gymnastik i træningerne, er holdet optaget af at skabe en god atmosfære og et trygt rum. På Kinesis vil vi hinanden og vi hjælper hinanden med at lære og udvikle sig. Holdet skal være et rart sted at være og man skal gerne glæde sig til at komme til træning. Derfor vil vi på holdet prioritere det sociale højt - evt. også ved siden af træningerne. Dette kunne evt. være fællesbad efter træning, diverse frokoster, vinterbadning, brætspils- og pizzaaften. Hvad der i sæson 23/24 skal danne rammerne om det sociale er i høj grad under indflydelse af gymnasterne. 

 

Sæsonen vil munde ud i en opvisning af 3 serier, som vi skal rundt i Aarhus-området og vise frem.

Holdet vil forventeligt have omkring 5 opvisningerEkstra træning

28.10.23 kl. 11-15

20.01.24 kl. 14-18Er turister velkommen på holdet?

Helårsturister prioriteres højest, men ved plads er turister velkomne

 

Instruktør

Hejsa - mit navn er Tilde og jeg er 25 år gammel. Jeg har mine gymnastikrødder i DGI Sydøstjylland, hvor jeg har været gymnast på alt fra 10-14 hold til repholdet samt har været instruktør på ynglingeholdet i tre sæsoner. Derudover har jeg tilbragt to semestre på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og har siden da været på PG som gymnast/tovholder i to sæsoner. 

 

Jeg elsker at bevæge mig til musik - så er det underordnet om det er gymnastiske sekvenser og teknikker, dans-det-ud i min lille lejlighed eller syrende styrkeroulette. Mine bidrag til træningerne vil rumme lidt af det hele. Jeg er berygtet for at kunne huske (næsten) samtlige gymnastiksekvenser igennem min gymnastikkarriere - og så har jeg et motto om at man altid kan blive bedre. Jeg har altid været særligt glad for de grundgymnastiske aspekter og hvordan man fortsat kan nørde og dygtiggøre sig yderligere i disse. Af den grund glæder jeg mig ekstra meget til at prøve kræfter med Kinesis. 

 

Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer og se hvad den kommende sæson byder på !


 

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tilde Vistesen Sørensen