ASG FLOW

Antal tilmeldte: 39/39 Venteliste: 3 Alder: 18-99 Pris: 1.350,00 DKK
28/08/2023 - 29/04/2024 Frederiksbjerg Skole (multisalen) Mandag 18:00-20:00 Instruktør: Anna Lone Gotthardsen Line Kyed
Beskrivelse

Vi er et åbent hold, hvor ALLE uanset niveau og tidligere erfaring er velkomne! Holdet fokuserer på dans og vil nå omkring diverse stilarter (bl.a. hip-hop, moderne, house, heels/feminine). Vi vil gerne skabe et trygt og glad rum, hvor alle kan komme uanset, om ens mål er udvikling eller blot at have det sjovt! Vi kommer til at svede og give den gas med korte sekvenser inden for stilarterne, men der bliver også roligere stunder, hvor vi dykker ned i teknikken og basistrin, og også os selv og vores med-dansere <3 Kom glad og tag en ven/veninde med!

Om holdet kommer til at lave opvisninger eller andre performance-lignende ting bliver diskuteret i fællesskab i løbet af sæsonen.

Der bliver ingen ekstra udgifter, kun hvis der bliver holdt større sociale arrangementer for holdet.

Ekstra træning
Ingen ekstra træninger.

Er turister velkommen på holdet?
Alle er velkomne <3

 

Instruktør CV/Beskrivelse
 

Line : 

Jeg hedder Line og er 22 år, og jeg begyndte at danse som 5-årig. Jeg er mest bekendt med de mere klassiske stilarter, primært ballet og moderne. Det sidste år har jeg brugt på at tage en 1-årig danseuddannelse ved Aarhus Dance Education, hvor jeg også har fået erfaring med de urbane stilarter, bl.a. hip-hop og house. Førhen har jeg gået på Viborg Dansekompagni, som var et ungdomskompagni fokuseret på moderne dans, og til efteråret tager jeg som danser del i en musicalen ‘Jesus Christ Superstar’ opsat af Jysk Musikteater. Jeg glæder mig vildt meget til at få lov til at undervise og håber på at kunne inspirere andre til at dykke endnu dybere ned i dansens verden <3 


Anna Lone:
Mit navn er Anna Lone og jeg er 24 år gammel. Jeg har siden jeg var lille danset, især om fredagen, mens “Vild med Dans” kørte i fjernsynet ;)  Jeg startede som rytme pige i forskellige gymnastikforeninger, og har gået på danselinjen på Skibelund gymnastik- og idrætsefterskole. Sidenhen er jeg blevet instruktør i fitness dans, hvor forskellige dansestilarter kombineres med høj puls, herunder bl.a. hip-hop og  jive (favoritten <3) Så jeg er vild med at danse og jeg glæder mig meget til at danse med jer, hvor vi sammen kan have en fest og fyrre nogle moves af!

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Lone Gotthardsen

Line Kyed