ASG GIRLY VIBES

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 10 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.350,00 DKK
29/08/2023 - 30/04/2024 Marselisborg Gymnastikcenter (MGC/AIS) Tirsdag 20:00-22:00 Instruktør: Stine Mohr Jensen Helena Lucia Maria Meldgaard Andersen Maja Andersen Karoline Drejer-Madsen
Beskrivelse

Girly Vibes er et socialt hold uden undtagelse, hvor der er plads til alle, som elsker at ryste med røven og svinge med håret til bangers…..

 

Der kommer gæstetrænere udefra, som vil bidrage med flere koreografier i løbet af sæsonen.

 

Vi har ikke selv den største trænererfaring indenfor dans, men elsker alle at svinge med hofterne. Det bliver kollektiv ledelse mellem os, hvor vi står som tovholdere og styrer træningerne og dermed bliver en del af holdet på gulvet til foråret. 

 

Vi forventer ingen danseerfaring fra dig, blot at du er engageret i dans og ønsker at dygtiggøre dig inden for forskellige genrer. Vi forventer ligeledes, at du har lyst til at være en del af et fedt og positivt dansefællesskab både til og udenfor træning. 

Det sociale vægtes meget højt og det er vigtigt, at man vil prioritere holdet og træningerne.


Forvent min. 4 opvisninger, træningernes fokus bliver på at træne op til opvisninger til foråret.

 

Forvent betaling til tøj til opvisning (trøje/bukser), samt sociale arrangementer (fester, aftensmad), muligvis betaling til én opvisning.

 

Ekstra træning
Der bliver 2 ekstra træninger

Er turister velkommen på holdet?
Vi regner ikke med at optage turister på holdet.

Instruktør CV/Beskrivelse
Stine Mohr Jensen:
Jeg er vokset op i gymnastikken, men er under de sidste to sæsoner gået mere over i danseverdenen og har her været med på Girly Vibes.

Jeg elsker at bevæge mig og få sved på panden. Og jeg glæder mig til endnu en sæson at ryste bagdelen sammen med en masse dejlige damer.

Maria Meldgaard Andersen:
Jeg elsker at danse og bevæge mig til musik. Da jeg var helt lille dansede jeg de mere klassiske danse og har siden da udforsket en masse forskellige stilarter. 

Vi gik alle på Girly Vibes sidste år, og var vildt glade for det og jeg ønsker derfor at være med til at føre holdet videre gennem kollektiv træning.

Jeg glæder mig til at danse med en masse skønne ladies, lege med fede bevægelser, give den gas og få lidt sved på panden hver tirsdag.
 

Maja Møller Andersen:

Jeg har som yngre gået til dans i flere år, men har siden haft fokus på  gymnastik. Indenfor gymnastikken har jeg gået på  forskellige lokal- og DGI hold, samt trænet lokalhold og DGI Minijunior i Viborg, hvilket jeg fortsætter med igen i år.

Jeg blev så fanget af det fede fælleskab og de lækre koreografier på Girlyvibes sidste sæson, at jeg ikke kunne modstå muligheden for at være en del af at føre dette videre til den kommende sæson!

 

Helena Lucia:

Jeg har siden barndommen altid haft en kærlighed til dans, og elsker at bevæge kroppen til nogle fede rytmer. 

Ligesom de andre piger, gik jeg på Girly Vibes sidste sæson, og elskede hvert øjeblik - både de fede danse og det dejlige fællesskab vi fik skabt! 

Så jeg ser stort frem til den nye sæson, med en masse lækre danse, der kan give sved på panden og fællesskabet med jer skønne dansere

 

Karoline Drejer-Madsen:

Jeg har en gigantisk kærlighed til at danse! Jeg glemmer tid og sted i ren koncentration. Jeg elsker at blive udfordret, musikken og muligheden for at udtrykke mig gennem dans. Jeg har først opdaget danseverdenen som voksen, men er faldet pladask for den. 

Jeg har danset i en god håndfuld år nu og senest på Girly Vibes sæson 22/23. Det var så stor en fornøjelse, at det fortjente at blive viderebragt. Så den vogn hoppede jeg på!

Jeg glæder mig til at skabe et trygt danse-fællesskab, hvor man kan give den hele armen, blive udfordret og have nogle skønne oplevelser sammen.


 

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Stine Mohr Jensen

Helena Lucia

Maria Meldgaard Andersen

Maja Andersen

Karoline Drejer-Madsen