ASG LUX

Antal tilmeldte: 31/33 Alder: 18-99 Pris: 1.350,00 DKK
29/08/2023 - 30/04/2024 Sektion for Idræt (SFI) Tirsdag 18:00-20:00 Instruktør: Nicoline Munch Stidsen Camilla Frost Signe Rømer Svejgaard
Beskrivelse

Holdet er for de let-øvede, som har erfaring med gymnastikken.

Vi elsker at nørde med grund-gymnastikken, teknik og bevægemønstre med inspiration fra dans og den moderne verden.

Vi arbejder med fremtoning og udtryk samt bløde og kontrastfyldte sekvenser. Der er garanti for sved på panden og et godt grin til hver træning. 

Vi ønsker at holdet skal have et socialt fokus i form af nogle gode traditioner, som fx hygge efter træning med fællessang, kage, mini-sammenskudsgilde til aftensmad eller Pizza-Tirsdag! Holdet laver flere forskellige udvalg, som er initiativtagere.

Trænerteamet består af Camilla Frost, Signe Rømer og Nicoline Stidsen. Nicoline tager på højskole efter juleferien.

Yderligere bestræber vi os på at få dygtige gæsteinstruktører ind i løbet af sæsonen.

Opvisning: Ja, fx ASG Light, AGF Pigeaften, Dejbjerglund, Megamix, DGI Forårsopvisning og ASG Forårsopvisning. Antallet afhænger af, opbakning fra gymnasterne.

Der forventes en ekstra udgift på max 650  kr til dragt og redskab.

Ekstratræninger:
18. november kl. 13-17

4. februar kl. 14-18


Turister: 30 helårsgymnaster + 3 turister

 

Instruktør beskrivelser:

Camilla: 

Camilla er 26 år gammel, bor i Aarhus C og læser medicin. Har tidligere lavet gymnastik i DGI Sønderjylland i flere foreninger og gået på vejstrup efterskole. Camilla har tidligere været instruktør for både ungdoms pige- og mix hold. Hun brænder specielt for klassisk grundgymnastik, og så elsker hun at give den gas med girly bevægelser og musik. Derudover har hun en barnlig sjæl, der elsker at lege og synge.
 

Signe: 

Signe er 27 år gammel og arbejder som ergoterapeut. Har lavet gymnastik i DGI Vestjylland hvor hun blandt andet har gået på blandt andet Holstebro mini-rep. I sæson 22/23 var hun instruktør for ASG Xtra. Hun elsker at tonse og bevæge sig til lækker musik. 

 

Nicoline:

Nicoline er 25 år gammel, bor i Aarhus C og læser medicin. Tidligere gymnast i DGI Fyn regi, Svendborg Gymnastikforening og ÅSG. Har været instruktør på forskellige gymnastikhold fra hun var 12 år. Nicoline brænder for moderne, udtryksfulde og grundgymnastiske bevægelser. Derudover glæder hun sig til at udfordre gymnasterne med sjove lege og spændende sekvenser.


 

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Nicoline Munch Stidsen

Camilla Frost

Signe Rømer Svejgaard