ASG CLASSIC

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 9 Alder: 18-99 Pris: 1.350,00 DKK
28/08/2023 - 29/04/2024 Frederiksbjerg Skole (multisalen) Mandag 20:00-21:45 Instruktør: Karoline Lender
Beskrivelse

ASG Classic er et IKKE udtaget hold for den letøvede gymnast, der ønsker at blive bedre til helt klassisk grundgymnastik med et twist af mine egne favoritstilarter indenfor rytmegymnastikken.

Som gymnast på holdet forventes det, at man kommer til træningerne. Dette vægtes højt, da der for det første ønskes at skabe et godt sammenhold og fællesskab på holdet, som kun kan lykkes, hvis man ser hinanden jævnligt. Derudover skal man selvfølgelig komme, for at få sved på panden, og blive rigtig dygtig, så vi stolte kan indtage opvisningsgulvet til foråret. 

Som gymnast på holdet forventer jeg ikke at man har gået til gymnastik før, men vi forventer at man har sans for rytme i kroppen og at man er klar til at lære mere! :-) 

Træningerne vil indeholde en blanding af bløde sekvenser, teknik, udstræk, let impro, sving, fysisk træning og sikkert meget mere!

Holdet skal deltage i ASG light, AGF pigeaften, DGI område opvisning, ASG forårsopvisning og  evt. andre opvisninger hvis der er stemning for det på holdet.

 

Udgifter til opvisningstøj ca. 600 kr. 
 

Turister: JA!

 

INSTRUKTØRBESKRIVELSE:

Karoline: Jeg er 25 år gammel, læser kandidat i Idrætsvidenskab og arbejder på Vesterlund Efterskole. Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv; først Grand Prix-gymnastik i 12 år og derefter har jeg lavet rytme og har gået på 1#holdet i ASG og Øvede Piger 1 i AGF. Derudover har jeg været instruktør i konkurrencegymnastik i 9 år. 

Det er mit andet år som instruktør på Classic og jeg glæder mig meget til igen at træne og svede med jer!

Jeg glæder mig super meget til at lave god grundgymnastik og træne for at træne! Jeg elsker bløde sekvenser, sving, spring over gulv, “motorvej”, håndredskaber og bare at svede og grine til træning. 

 

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Karoline Lender

61282996