UDTAGET HOLD

ASG STREETDANCE

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.350,00 DKK
30/08/2023 - 24/04/2024 Frederiksbjerg Skole (Dans og bold) Onsdag 18:00-20:00 Instruktør: Liv Bryde Nielsen Emilie Schjoldager Olivia Jørgensen Camilla Sucksdorff
Beskrivelse

I år prøver vi på ASG Streetdance et nyt, fedt setup med fire trænere, som sammen har lavet et fantastisk program for denne sæson, og vi glæder os helt vildt! I år bliver holdet ledt af Olivia Jørgensen, Emilie Schjoldager, Camilla Sucksdorf og Liv Bryde Nielsen, som alle har danset i mange år og været instruktører hos ASG over flere sæsoner. Derfor kan du forvente et godt mix af stilarter, men primært et fokus på Hiphop, Girly, Afro, House og Dancehall. 

Til træningerne vil vi have fokus på at lære forskellige koreografier, hvor vi også vil nørde med tekniske detaljer, men mest af alt bare have en fest, hvor vi bakker op om hinanden. For dette hold er et super socialt hold, hvor vi jævnligt afholder fester, tager en øl efter træning og nyder at være ude til opvisninger som et hold. 

Vi er et øvet dansehold, som vægter koreografier, performance og formationer højt. Derfor kommer vi med et inderligt ønske om, at du som en del af dette hold vil prioritere onsdagstræningerne samt vores to weekendtræninger.
Hightlightet for sæsonen bliver helt klart vores eget afslutningsshow og videoshoot, som I vil få meget mere info om. 

Så hvis du søger et socialt, seriøst dansehold, er dette hold lige noget for dig. 
Vi glæder os helt vildt til at se jer til fortræningerne, hvor vi har forberedt to sprøde koreografier. Kom og dans med os, og se om holdet kunne være noget for dig. 

 

🟢Udtagelse: Ja

🟢Opvisninger: 5-7 opvisninger, herunder især vores eget afslutningsshow, ASG forårsopvisning og egne videoshoots. 

🟢Turister: Vi optager ikke turister på holdet, da vi gerne vil optage de, som kan deltage hele sæsonen.

🟢Udgifter ud over kontingent: 1000 kr. De 1000 kr. inkluderer ca. 800 kr. til tøj og derudover et lille beløb til afholdelse af videoshoots.

🟢 To weekendtræninger

 

Instruktørbeskrivelser: 

Liv: Erfaring fra tidligere dansehold og danseskoler, hvor de primære genrer har været hiphop og showdance. Er særligt glad for commercial hiphop og dancehall/afro. 

Olivia: Tidligere elitesportsdanser. Derudover har jeg erfaring fra tidligere hiphop dansehold, hvor hiphop og girly primært har været repræsenteret. Jeg brænder særligt for commercial hip hop, house og afrobeat. 

Emilie: Tidligere elitedanser på hiphop- og showhold i Århus og har også undervist i hiphop på diverse workshops og hold. Jeg har særlig erfaring med girly style, hiphop og bruger også gerne elementer fra stilarter som dancehall og twerk.

Camilla: Undervist diverse hiphop hold siden jeg var 15, samtidig med deltagelse på andre dansehold, bl.a. konkurrence hold på Planum Studios. 

Stilarter jeg føler mig stærk i er girly, ghetto, dancehall og afro.

 

Vi glæder os alle til den sjoveste sæson! :D


 

 

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Liv Bryde Nielsen

Emilie Schjoldager

Olivia Jørgensen

Camilla Sucksdorff