24+

ASG IMPULS

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 3 Alder: 24-99 Pris: 1.350,00 DKK
29/08/2023 - 11/04/2024 Sektion for Idræt (SFI) Tirsdag 20:00-22:00 Instruktør: Julie Lolk
Beskrivelse

OBS: Holdet er for 24+. 

Til træningerne kommer vi til at fokusere på grundgymnastikken, bevægelseskvaliteterne og forskellige dynamikker. 

Jeg håber at kunne inspirere en masse gymnaster til at udfordre dem selv og blive mere fortrolige med gymnastikkens bevægelsesmønster. 

Det er ikke et krav, at man har erfaring fra gymnastikkens verden så længe man er klar til at afprøve øvelserne og give den hele armen for at dygtiggøre sig i de forskellige elementer af gymnastikken. Alle har hver deres foretrukne elementer og stilarter inden for gymnastikken, og det forventes at man er med og gør sit bedste, også i de øvelser man ikke er tryg eller komfortabel i. 

Jeg vil forsøge at passe træningerne til alle, så det hverken bliver søvndyssende eller hård fysisk træning hver gang, men mit mål er at alle gymnaster får sved på panden til hver træning

🟢 Udtagelse: Nej

🟢 Opvisninger: Holdet kommer maks til at deltage i en håndfuld opvisninger, ideelt 3-4 stykker, men det afhænger også af gymnasternes ønsker. 

🟢 Turister: Turister er velkomne på holdet. 

🟢 Der vil komme en separat opkrævning til opvisningstøj i løbet af efteråret foruden den kontingent som betales til foreningen. Det bliver maksimalt 600 kr pr. gymnast for tøj, og det overskydende beløb betales tilbage så snart opvisningstøjet er købt ind. 

Hvis gymnasterne ønsker en holdtrøje, aftaler de selv i fællesskab, hvor meget de vil bruge på det.

🟢 Ekstratræning: Der er fastlagt en ekstra træning d. 11. november 2023, og så forventes der endnu en ekstra træning i det nye år, gerne i februar 2024.
 

Instruktørbeskrivelse
Jeg elsker at opleve, hvordan de små forandringer kan skabe store udtryk. Jeg håber at motivere gymnasterne til at give den alt hvad de har og bare nyde at bruge kroppen og se hvad den kan. 

Jeg er 26 år og har altid lavet gymnastik med få pauser indimellem. Jeg har de seneste år gået på Kinesis og Træningsholdet her i ASG. Før det har jeg gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og en række lokal- og landsdelshold.

Jeg er spændt på at forbedre kropskontrollen sammen med gymnasterne, så vi efter sæsonen har et endnu mere fælles grundlag for at udforske gymnastikkens mange stilarter. Jeg glæder mig til at svede, grine og fordybe mig sammen med en flok skønne gymnaster!


 

 

Pris: 1.350,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Lolk