LUX 21+

Antal tilmeldte: 28/28 Venteliste: 0 Alder: 21-99 Køn: Kvinder Pris: 1.200,00 DKK
14/09/2021 - 03/05/2022 Sektion for Idræt (SFI) Tirsdag 17:30-19:30 Instruktør: Helle Ringive Nicoline Munch Stidsen Ane Plagborg
Beskrivelse

Holdet er for de let øvede til øvede gymnaster, som har erfaring med gymnastikken. Vi arbejder med fremtoning og udtryk, bløde og kontrastfyldte sekvenser, samt funk/hip-hop. Vi arbejder med flere forskellige serier hen mod opvisningerne, blandt andet regner vi med at have en redskabsserie. 

Vi prioriterer svedige træninger med et fast styrkeelement i forskellige afskygninger. Vi tonser løs, nørder teknik og har fokus på den gymnastiske udvikling.

Vi ønsker holdet også skal have et socialt fokus i form af nogle gode traditioner, som fx hygge efter træning med fællessang, kage, mini sammenskudsgilde til aftensmad eller Pizza-Tirsdag! Holdet laver et socialt udvalg, som er initiativtager.

Ane og Nicoline er primære trænere, og Helle er en bonustræner, som kommer på besøg ca. en gang i måneden.

 

Opvisninger: 

ASG Light

AGF Pigeaften

Dejbjerglund

DGI Forårsopvisning

ASG Forårsopvisning

Holdet vil gerne deltage i Landsstævne i Svendborg 2022

Evt. juleopvisning med et venskabshold fra ASG.

 

Det ønskede antal opvisninger afhænger af, om der er opbakning fra gymnasterne.

 

Ekstra udgifter: 

Tøj: ca. 300-500 kr.

Redskab låner vi af foreningen, så vi sparer penge herpå.

Derudover finder vi på nogle små festligheder undervejs i sæsonen og efter vores ekstratræninger.

 

Ekstra træning: 

Søndag den 7. november 2021 og lørdag den 29. januar 2022 ca. kl. 13-18.

 

Turister: Nej. 

 

Landsstævne?: Måske. 

 

Instruktør beskrivelse:

 

Ane er 29 år gammel, bor i Risskov, arbejder som skolelærer på en privatskole. Tidligere repholdsgymnast. Har været instruktør på flere forskellige gymnastikhold, siden hun var 14 år. I gymnastikken brænder hun ekstra meget for funk/hip-hop, sving og kontraster. Uddannet fitnessinstruktør og glæder sig til ekstra meget sved på panden.

Nicoline er 23 år gammel, bor i Aarhus C og læser medicin. Tidligere gymnast i DGI Fyn regi, Svendborg Gymnastikforening og ÅSG. Har været instruktør på forskellige gymnastikhold fra hun var 12 år. Nicoline brænder for moderne, udtryksfulde og grundgymnastiske bevægelser. Derudover glæder hun sig til at udfordre gymnasterne med sjove lege og spændende sekvenser.

Helle er 28 år, bor i Aarhus C og arbejder som Business Controller i en international virksomhed. Har selv været DGI gymnast og instruktør i flere år. Derudover er hun gymnast og træner inden for Grand Prix Gymnastik, som er rytmisk konkurrencegymnastik. Hun brænder meget for smidighed, spring og balancer. Hun glæder sig til at se at arbejde med nye variationer af spring og balancer og udfordre gymnasternes smidighed.

 

 

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Helle Ringive

Nicoline Munch Stidsen

Ane Plagborg