Mix 23+

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 0 Alder: Alle aldre Pris: 1.200,00 DKK
20/09/2021 - 25/04/2022 DGI-Huset Mandag 20:00-22:00 Instruktør: Pernille Lambertsen Jonas Kragelund Josephine Brunsgaard Jakob Lynnerup Thomas Fusvad Lassen
Beskrivelse

Mix 23+ er et ’seriøst hyggehold’, hvilket betyder at vi kommer til at svede til træningerne og arbejder med at udvikle os gymnastisk – både på springsiden og på rytmesiden – men herudover er der også fokus på det sociale.

Vi arbejder frem mod en fed opvisning med både spring og rytme som vi regner med bl.a. at vise frem til Dejbjerglundstævne, ASGs forårsopvisning og LANDSSTÆVNE!

Vi er et let-øvet hold og derfor forventer vi også at gymnasterne tager træningerne seriøst og møder op til træningerne, men bare rolig, der skal nok være plads til at vi lærer hinanden at kende.

 

Opvisninger:

Vi håber på at vi kan komme til Dejbjerglundstævne, Megamix, ASG-light (mini opvisning i november), ASGs forårsopvisning, DGI forårsopvisning og LANDSSTÆVNE

Eventuelt andre hvis der er stemning + mulighed for det 😊

 

Ekstra udgifter:

Ud over kontingent bliver der en holdkonto som går til dragter på 650 kr som betales i september.

Herudover, vil der komme eventuelle udgifter til stævner og sociale arrangementer.

 

Ekstra træning:

Den 25. september og den 4. december

 

Turister:

Alt efter interesse på holdet. Hvis holdet bliver fyldt er der som udgangspunkt ikke plads til turister, men kom og spørg 😉

 

Landsstævne?: JA VI GØR DA! I hvert fald hvis holdet har lyst til at tage med. Vi som trænerer er i hvert fald klar!

 

Instruktørbeskrivelser: 

Thomas: Jeg er 27 år, og  jeg er superklar på at snuppe endnu en sæson som instruktør i ASG. Til dagligt bor jeg i Aarhus, hvor jeg så småt er ved at lægge sidste hånd på min kandidat i økonomi. Som instruktør har jeg tidligere trænet Sydøstjyllands Junior Nord og ASG Mix 23+. Gymnastiksalen har altid været mit frirum, hvor jeg har kunne koble af fra hverdagens trængsel. Jeg elsker at nørde med teknik lige såvel som jeg er vild med at der bliver sprunget højt og stort. Jeg brænder for at se den enkelte gymnast udvikle sig med lige nøjagtigt det man arbejder med. Selv har jeg lavet gymnastik lige så længe jeg kan huske og interessen for gymnastikken blev ikke mindre på efterskole. Tvært imod. Siden da har jeg gået på efterskolens gammel elevhold, tumbling, Sydøstjyllands Aspirant- og Rephold og ASG Mix indtil jeg sidste år lagde trikoen på hylden for nu at være instruktør.

Jonas: Jeg er 28 år, og til daglig arbejder jeg som geoteknisk ingeniør hos Ørsted. Jeg har trænet lokalhold i mange år, blandt andet forskellige børne- og juniorhold. Derudover har jeg trænet voksen springhold 5 år, hvoraf de 2 seneste har været på ASG 23+. Jeg har selv dyrket gymnastik siden jeg var knejt of stoppede selv som aktiv gymnast for et års tid siden.

Josephine: Jeg fylder 25 år i slutningen af august, og til daglig læser jeg en kandidat i Pædagogisk Psykologi på AU. Igennem årene har jeg været instruktør på en række lokalhold i Silkeborg, både gymnastisk og konkurrence akrobatikhold men sidste år havde jeg min debut som ren rytmetræner på ASG MIX 23+. Jeg har befundet mig i en gymnastiksal siden jeg var helt lille, hvor jeg bl.a. har været springgymnast, cheerleader, tumbler og akrobat men de seneste år har fokus været på rytmegymnastikken, hvor jeg bl.a. har gået på ASG Kinesis de seneste to år.

Pernille: Jeg fylder også 25 år ca. samtidig med Josephine! Til dagligt bor jeg i Aarhus, hvor jeg læser til sygeplejerske på 6. semester. Jeg har før trænet lokalhold i nogle år, inden jeg skiftede over til teamgym træner, som jeg også har været i nogle år. Jeg har min debut som ren rytmetræner for Mix 23+, som jeg bare glæder mig helt vildt til. Jeg har lavet gymnastik, siden jeg var 3 år og gør det stadig den dag i dag. Det har dog primært været springgymnastik og senere teamgym, som havde min helt store interesse indtil et par år efter efterskolen, hvor jeg også fik øjnene op for rytmedelen. Jeg har selv været gymnast på Mix 23+, og nu glæder jeg mig til nye udfordringer som instruktør!

 

 

 

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Pernille Lambertsen

Jonas Kragelund

Josephine Brunsgaard

Jakob Lynnerup

Thomas Fusvad Lassen